MENÜ

Fenerbahçe'de ayrılık yakın! Yıldız oyuncu teklifleri değerlendiriyor

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğuyla tamamlayan Sarı-Lacivertliler'de transferde hareketli saatler yaşanırken ayrılıklar da yaklaşıyor. Fenerbahçe'nin yıldız ismi teklifleri değerlendiriyor.

Fenerbahçe'de ayrılık yakın! Yıldız oyuncu teklifleri değerlendiriyor

Kanarya sezonun sona ermesiyle vakit kaybetmeden yeni yılın hazırlıklarına başladı. Gelecek sezon şampiyonluk özlemini dindirecek kadroyu oluşturmak isteyen Fenerbahçe transfer çalışmalarında gaza bastı. Ryan Kent'i resmen duyurarak transfere hızlı bir giriş yapan Sarı-Lacivertliler bir yandan diğer yıldızlarla görüşürken diğer taraftan da iç transferde hareketli saatler yaşıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede ayrılık yakın Yıldız oyuncu teklifleri değerlendiriyor

Eleştirilere yanıt verecek

Fenerbahçe’de yeni sezon öncesi gözler, 17 Haziran Cumartesi günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleşecek olan mali genel kurula çevrildi. Görevi bırakması yönündeki tepkilere, "Aday çıksın, kongrede yarışırız” şeklinde yanıt veren Ali Koç’un, mali genel kurulda önemli konulara açıklık getirmesi bekleniyor. Özellikle Süper Lig’de kaçan şampiyonluğun ardından gelen eleştirilere yanıt verecek olan Koç, yeni sezonun yapılanması hakkında detaylı bilgiler aktaracak.

FENERBAHÇE İÇİN TAKIMINDAN AYRILDI!

Yardım turnuvasında geri sayım

Fenerbahçe’de Konferans Ligi Play-Off maçları öncesinde, Rusya’da depremzedeler için yapılması planlanan turnuva konusunda çalışmalar sürüyor. Deprem felaketi sonrası İstanbul’a gelerek, yaşananlara kayıtsız kalmayan Zenit, 7-17Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan 4’lü turnuvayı organize etmek için girişimlerde bulunuyor. Ancak bu konuda en büyük engel, UEFA’nın Rus takımlarına Ukrayna savaşı nedeniyle uyguladığı zorluklar. İstanbul’da oynanan maça herhangi bir yaptırım uygulamayan UEFA’nın bu turnuvaya da izin vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede ayrılık yakın Yıldız oyuncu teklifleri değerlendiriyor

Premier Lig ekiplerinin radarında

2 sezon önce İngiliz ekibi QPR'den transfer edilen Brigth Osayi Samuel, takımdan ayrılmak istiyor. Geçtiğimiz sezon özellikle Ferdi Kadıoğlu'nun, olağanüstü formu sonrasında süre bulmakta bir hayli zorlanan Nijeryalı futbolcunun yeniden Ada'da görev yapmak istediği bilgisine ulaşıldı. Hem sağ bek hem de sağ açık pozisyonlarında görev yapabilen 25 yaşındaki futbolcu için şu ana kadar Tottenham, Aston Villa ve Sunderland gibi takımlardan teklifler geldiği, oyuncunun da bu tekliflere sıcak baktığı öğrenildi. 2 senelik daha kontratı bulunan Osayi Samuel için gelen teklifler değerlendirilecek.

Fenerbahçede ayrılık yakın Yıldız oyuncu teklifleri değerlendiriyor

YORUM YAZ