MENÜ

Fenerbahçe'de ayrılık! Terim'in Panathinaikos'u resmen açıkladı

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Fenerbahçe'den Samet Akaydin'i renklerine bağladı. Yunan devi, transferi resmen açıkladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de ayrılık! Terim'in Panathinaikos'u resmen açıkladı

Yunanistan Süper Lig ekibi Panathinaikos, Fenerbahçe'nin stoperi Samet Akayadin'i kadrosuna kattı. Yunan kulübü, stoper oyuncusunu sezon sonuna kadar kiraladığını resmen duyurdu.

Haberin Devamı

F.BAHÇE İÇİN TEKLİFİ REDDETMİŞ

HER ŞEY EURO 2024 İÇİN

Leonardo Bonucci'nin transfer edilmesiyle forma şansı iyice azalan Samet Akaydin, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi düzenli olarak forma giymek istiyordu. Teknik direktörlük görevine Fatih Terim'i getiren Yunan ekibi Panathinaikos, bir süredir sarı - lacivertliler ile görüşmelere devam ediyordu. Nihayet kulüpler arasında anlaşma sağladı ve transfer açıklandı.

FENERBAHÇE DE DUYURDU

Panathinaikos'un resmî açıklamasının ardından Fenerbahçe de transferi resmen duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Ara transfer döneminde yapılandırması sürdürülen Profesyonel Futbol A Takımımızda, oyuncularımızdan Samet Akaydin’in kiralık transferi konusunda Yunanistan’ın Panathinaikos Kulübü ile satın alma opsiyonu ile birlikte anlaşmaya varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede ayrılık Terimin Panathinaikosu resmen açıkladı

"FATİH TERİM ROL OYNADI"

Havalimanında açıklamalarda bulunan Samet Akaydin, "Buraya gelmemde Fatih Terim rol oynadı. Panathinaikos bana teklifte bulunduğunda, kabul etmekte tereddüt bile etmedim.

AFETTE MAHSUR KALDI!

Panathinaikos'un yeni transferi Samet Akaydın'dan iddialı açıklamalar! Fatih Terim sözleri...

Takımın hedefinin şampiyonluk olması önemli, gelmek istememin sebeplerinden biri de buydu. Burada Arao var, aynı takımda oynadık. Onunla konuştum, bana bazı şeyler söyledi. Takımın maçlarını izledim ve çok iyi olan taraftarlarımızı da gördüm. Sahayı görmek ve Panathinaikos'ta oynamak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçede ayrılık Terimin Panathinaikosu resmen açıkladı

TERİM'DEN BİR HAMLE DAHA

Öte yandan, savunmaya bir takviye daha isteyen Fatih Terim'in, 2020 ile 2023 yılları arasında Süper Lig'de Trabzonspor forması giyen Brezilyalı savunmacı Vitor Hugo'yu istediği ortaya çıktı. Panathinaikos yetkililerinin, kariyerine Bahia'da devam eden tecrübeli oyuncu için temaslara başladığı öğrenildi.

Fenerbahçede ayrılık Terimin Panathinaikosu resmen açıkladı

YORUM YAZ