MENÜ

Fenerbahçe'de, Austria Wien maçı öncesi 3 eksik

Fenerbahçe, yarın akşam deplasmanda Austria Wien ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı lacivertlilerde 3 ismin Austria Wien maçı kadrosunda olmayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'de, Austria Wien maçı öncesi 3 eksik

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde yapılan idmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Program, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Haberin Devamı

Sarı lacivertlilerde cezası bulunan Emre Mor ve sakatlıkları bulunan Bruma ve Pedro Austria Wien maçı kadrosunda yer almayacak. Yeni transfer Alioski ile Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci kadroda yer alan isimlerdi.

Bu antrenmanla Austria Wien maçı hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan sarı-lacivertliler, gün içinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Avusturya’ya gidecek.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN KAMP KADROSU

Sarı lacivertlilerin yarın akşam deplasmanda oynayacağı Austria Wien maçı kadrosu belli oldu. Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un belirlediği kadro şu şekilde:

KALECİ: Altay, Ertuğrul, İrfan Can

DEFANS: Osayi, Szalai, Lemos, Gustavo, Ferdi, Novak, Alioski

ORTA SAHA: Arao, Zacj, Crespo, İsmail Yüksek, Lincoln, Arda Güler, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci

Haberin Devamı

FORVET: Rossi, King, Valencia, Serdar

Fenerbahçede, Austria Wien maçı öncesi 3 eksik

YORUM YAZ