MENÜ

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki: 'Hakemlerle ilgili kulağımıza gelen duyumlar var!', 'Acil cevap bekliyoruz'

Sarı-Lacivertliler, Çaykur Rizespor engelini 5-0 gibi çok rahat bir skorla geçti ancak hakem Cihan Aydın'ın performansı çok eleştirildi. Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki de Aydın'ın performansı sonrasında sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki: 'Hakemlerle ilgili kulağımıza gelen duyumlar var!', 'Acil cevap bekliyoruz'

Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. 3 gün önce Başakşehir'i dört golle geçen Sarı-Lacivertliler, Karadeniz ekibini de 5-0 mağlup etmeyi başardı. 

Haberin Devamı

1-0 kazandıkları Alanyaspor maçının ardından karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan hakkında sert sözler söyleyen ve PFDK'dan ceza alan Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Rizespor karşılaşması sonrasında da bu kez Cihan Aydın hakkında net konuştu.

'Standart dışı kararlar veriyorlar'

Baki, "Hakem performansıyla alakalı kulağımıza gelen duyumlar var. Sayın Başkanımız Ali Koç bazı açıklamalar yapacak. Bu işin böyle gitmeyeceğini herkes anlamış oldu Sürdürülebilir bir durum. 7. hafta itibariyle saha hakemleri ve VAR hakemlerinin performanslarına bakarsak standart dışı kararlar veriyor. Sadece bizim maçlarımız için konuşmuyorum" dedi.

Baki sözlerine şöyle devam etti:

Çok önem verdiğimiz bir konu var. Hafta içi bir medya mensubunun eski Federasyon Başkanı ve Mevcut Federasyon Başkanıyla ilgili ortaya attığı iddia var. Doğru mu değil mi bilemiyoruz. Ancak eski ve mevcut TFF Başkanından bir açıklama gelmedi. Camiamız adına soruyoruz. Sayın Büyükekşi herhangi bir açıklama yapmayı düşünüyor mu? Acil cevap bekliyoruz.

'Başkanımız açıklamalar yapacak'

Haberin Devamı

"Artık başkanımızdan başlayarak sokaktaki en minik taraftara kadar bu işin böyle sürmeyeceğini herkes anlamış oldu. Saha hakemleri ve VAR hakemlerinin performansı hep standart dışı. Özellikle gri pozisyonlarda Fenerbahçe'nin lehine bir karar olursa saniyeler içinde karar veriliyor. Aleyhine olursa da didik didik aranıyor. Bu kararlarla ilgili başkanımız hafta içi bazı açıklamalar yapacak."

Selahattin Baki'den hakem açıklaması: Bu durum sürdürülebilir değil!

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki: Hakemlerle ilgili kulağımıza gelen duyumlar var, Acil cevap bekliyoruz

 

YORUM YAZ