MENÜ

Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski durmak bilmiyor! Bu sezon bir ilk

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Kritik müsabakada sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcusu Sebastian Szymanski, gollerine devam etti. Öte yandan Polonyalı futbolcu, bu sezon Süper Lig'de bir ilk gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski durmak bilmiyor! Bu sezon bir ilk

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, İlhan Palut yönetimindeki Çaykur Rizespor ile Süper Lig'in 7. haftasında karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maç Ülker Stadyumu'nda oynandı. Sezon başında sarı-lacivertlilere transfer olan Sebastian Szymanski, bu maçta da gollerine devam etti.

Haberin Devamı

İLK 11'DE BAŞLADI

Tecrübeli teknik adam Başakşehir maçının 11'inde tek değişikliğe gitti. Kartal, Oosterwolde'nin yerine Osayi-Samuel'e görev verdi. İsmail Kartal, Rizespor maçına şu 11'le çıktı: "Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Becao, Ferdi, Fred, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko."

SARI-LACİVERTLİLERDE 5 EKSİK

Fenerbahçe, Rizespor maçına 5 oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder ve Emre Mor'un yanı sıra Serdar Aziz hafif sakatlığı, Miha Zajc tedbir amaçlı, Batshuayi ise teknik ekip kararıyla forma giyemedi.

TARAFTARLARDAN DESTEK

Fenerbahçeli taraftarlar, Rizespor maçında tribünleri doldurdu. Sarı-lacivertli taraftarlar yoğun yağışa rağmen takımlarını desteklemek için Ülker Stadyumu'na geldi. Tribünlerin tamamının dolu olduğu gözlendi. Öte yandan Rizespor taraftarları da kendilerine ayrılan yeri doldurdu.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Sebastian Szymanski durmak bilmiyor Bu sezon bir ilk

SZYMANSKI GOLÜNÜ ATTI

Maçın henüz 3. dakikasında Fenerbahçe, Sebastian Szymanski ile öne geçti. Rakip yarı alanda top çeviren Fenerbahçe'de Dzeko'nun yayın gerisinden ceza alanı sol çaprazına çevirdiği topu son çizgiden Tadic bekletmeden ortaya çıkardı. Kale alanı ön çizgisinde iyi pozisyon alan Sebastian Szymanski gelişine şık bir voleyle uzak köşeden ağları buldu.

Fenerbahçede Sebastian Szymanski durmak bilmiyor Bu sezon bir ilk

EN ERKEN GOLÜ ATTI

Fenerbahçe'de golü atan Sebastian Szymanski, bu sezon Süper Lig'deki en erken golü Çaykur Rizespor filelerine gönderdi.

İNANILMAZ İSTATİSTİK

Fenerbahçe ile 14 resmi maça çıkan Sebastian Szymanski, 9 kez ilk 11'de başladı. Polonyalı futbolcu bu maçlarda 8 kez gol atarken 4 kez de asist performansı sergiledi.

Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçı (VİDEO)

Fenerbahçede Sebastian Szymanski durmak bilmiyor Bu sezon bir ilk

YORUM YAZ