MENÜ

Fenerbahçe transfere doymuyor! Juventus'un 18 milyon Euro'luk yıldızı...

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe, Manchester United'ın yıldızı Fred'i kadrosuna kattıktan sonra Serie A'nın dev ekibi Juventus'un yıldızını da takıma dahil etmek için çalışmalarına devam ediyor. İşte bu transfer harekatına yönelik tüm detaylar...

Fenerbahçe transfere doymuyor! Juventus'un 18 milyon Euro'luk yıldızı...

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe, Manchester United'ın yıldızı Fred'i kadrosuna kattıktan sonra Serie A'nın dev ekibi Juventus'un yıldızını da takıma dahil etmek için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertli ekibin Fred transferi ve yeni yıldızı olması beklenen Juventuslu oyuncuya dair tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

RESMEN AÇIKLANDI!

Bu sezon iddialı bir kadro kuran Fenerbahçe, son olarak Manchester United'tan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Fenerbahçe transfere doymuyor Juventusun 18 milyon Euroluk yıldızı...

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklama şöyle;

Profesyonel futbolcu Frederico Rodrigues de Paula Santos'un transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Manchester United FC kulübüne toplam transfer bedeli olan 9.743.589,5 Avro 4 sene içerisinde 8 eşit taksitle ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır.  

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Manchester United FC kulübüne toplam transfer bedeli olan 9.743.589,5 Euro'nun 4 sene içerisinde 8 eşit taksitle ödeneceği ve FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedellerinin taraflarca yarı yarıya paylaşılacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Fred için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen imza törenine Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ile Sportif Direktör Mario Branco katıldı.

Fenerbahçe transfere doymuyor Juventusun 18 milyon Euroluk yıldızı...

'Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim'

İmzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulunan Fred, “Böyle Türkiye’nin en büyük ve büyük bir tarihe sahip kulübe geldiğim için çok mutluyum. Ben de bu tarihin bir parçası olmak istiyorum. Umarım herkes de mutlu olmuştur. İlk izlenimlerim çok güzel ve olumlu. Kulüpteki herkes beni çok iyi karşıladı. Bunun için de ekstra mutlu oldum. Fenerbahçe tarihinde çok önemli oyuncular var. Brezilyalı olarak da Alex de Souza ve Roberto Carlos bu oyunculardan bazıları. Ben de elimden gelenin fazlasını yaparak büyük oynamak ve bütün kupaları kazanıp, tüm başarılarda katkım olmasını istiyorum.

Tabii ki de taraftarları mutlu etmek istiyorum. Brezilya milli takımında 9 yıl önce ilk olarak bu sahada oynamıştım. Şimdi ise buradaki bu sahada Fenerbahçe taraftarı için oynayacağım. Bunun için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe taraftarı daha buraya gelmeden beni desteklemeye başladı. Onlara buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca Başkana, Mario Branco’ya, Okan Özkan’a ve bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kazanmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Haberin Devamı

Brezilyalı futbolcu geçtiğimiz sezon 56 resmi karşılaşmada forma giyerken 6 gol ve 6 asist yaptı.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi

Fred'i orta saha kurgusuna dahil eden Fenerbahçe'nin sürpriz bir plan içerisinde olduğu ortaya çıktı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Sarı-lacivertliler, Juventus forması giyen Nicolo Rovella'nın durumunu sordu. Genç orta saha için Serie A'nın önde gelen takımlarının da talip olduğu aktarıldı. Juventus ve Nicolo Rovella'ya şu ana kadar 4 resmi teklifin ulaştığı kaydedildi.

Fenerbahçe transfere doymuyor Juventusun 18 milyon Euroluk yıldızı...

Piyasa değeri 18 milyon euro...

Genoa altyapısında yetişen Nicolo Vella, 2020-2021 sezonunda Juventus'a 26 milyon euro karşılığında transfer oldu. Genç futbolcu, 2020-2021 sezonunun ikinci yarısını Genoa'da tamamladı. İtalyan orta saha, 2022-2023 sezonunda ise kiralık olarak Monza'da oynadı. Juventus ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Nicolo Rovella'nın güncel piyasa değeri 18 milyon euro olarak dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfere doymuyor Juventusun 18 milyon Euroluk yıldızı...

YORUM YAZ