MENÜ

PSG'den Mbappe kararı! Resmen açıklandı

Fransa'nın dev ekibi PSG, antrenmanlara çıkmasına izin vermediği ve son oynanan Lorient maçının kadrosuna almadığı yıldız futbolcusu Mbappe hakkında resmi sitesinden açıklama yaptı.

PSG'den Mbappe kararı! Resmen açıklandı

Yıldızlar topluluğu PSG, transfer isteğinden dolayı antrenmanlara almadığı ve ligin ilk maçı olan Lorient mücadelesinde kadroya dahil etmediği Mbappe hakkında resmi sitesinden bir açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mbappe'nin Real Madrid'le anlaştığı iddia edilmiş ve bu yüzden de yıldız futbolcunun antrenmanlara çıkması yasaklanmıştı.

"A TAKIMA YENİDEN KATILDI"

PSG, resmi sitesinden yaptığı bir açıklamayla Kylian Mbappe'nin yeniden takımla çalışmalara başladığını ifade etti.

PSG'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

PSG-Lorient maçı öncesinde Paris Saint-Germain ile Kylian Mbappe arasında yapılan çok yapıcı ve olumlu görüşmelerin ardından, oyuncu bu sabah A takım antrenman kadrosuna yeniden dahil edildi.

PSGden Mbappe kararı Resmen açıklandı

LORİENT MAÇINDA TRİBÜNDEYDİ

Fransız yıldız Ligue 1'in ilk maçında kadroda yer almamış ve mücadeleyi tribünden izlerken karşılaşma 0-0 sona ermişti. Mbappe daha sonra soyunma odasına giderek arkadaşlarıyla bir araya gelmişti.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİNİ UZATTI

İngiliz basınının haberine göre de Mbappe PSG'de kalmaya karar verdi ve sözleşmesini uzattı. Fransız ekibinin sahibi, Al-Khelaifi'nin bu sabah PSG ekibine Kylian, PSG'ye bağlı. Kylian geri döndü" ifadelerini kullandığı ileri sürüldü.

PSGden Mbappe kararı Resmen açıklandı

YORUM YAZ