MENÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan Djiku yorumu! İlk 11 tercihini açıkladı

Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın maç öncesi açıklamaları dikkat çekti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan Djiku yorumu! İlk 11 tercihini açıkladı

Süper Lig'in 15. haftası dev bir maça ev sahipliği yapacak. Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Siyah Beyazlıların hedefi yeni yönetimiyle çıkılan ilk maçta 3 puanı alarak yükselişe geçerek camianın kenetlenmesini sağlamak. Fenerbahçe ise zirve mücadelesinden kayıp vermeyerek 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma şansı bulamayan tecrübeli savunmacı Djiku'nun da Beşiktaş derbisiyle sahalara dönmesi Sarı Lacivertli taraftarlarda büyük sevinç yarattı.

İSMAİL KARTAL AÇIKLADI

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal derbi öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu ve ilk tercihindeki detayı açıkladı.

Tecrübeli teknik adam açıklamalarında şu ifadelerini kullandı;

"Beşiktaş derbisine en iyi şekilde hazırlandık. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Alexander Djiku ile konuştuk ve iyi hissettiğini söyledi. Sakat olan oyuncularımızın dönmesi bizi mutlu ediyor. Daha güçlü bir takım haline geliyoruz."

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartaldan Djiku yorumu İlk 11 tercihini açıkladı

YORUM YAZ