MENÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Daha farklı skor olabilirdi!

Rams Başakşehir'i 4-0 gibi net bir skorla geçen ve zirveyi yeniden ele geçiren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal galibiyeti değerlendirdi. Tecrübeli hoca, "Maçı domine eden taraf bizdik. Daha farklı bir skor da olabilirdi. Bu galibiyeti büyük Fenerbahçe camiasına ve taraftarlara armağan ediyorum" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Daha farklı skor olabilirdi!

Fenerbahçe'nin Rams Başakşehir'i 4-0 gibi rahat bir skorla geçtiği maçta Kadıköy'de adeta bayram havası vardı. İlk yarıda art arda gelen goller tribünleri coştururken hem ilk 45 hem de son düdük sonrasında teknik direktör İsmail Kartal'a büyük bir ilgi vardı.

Haberin Devamı

Tecrübeli hoca tezahüratlar ve alkışlarla onore edildi. Mücadelenin ardından konuşan Kartal da galibiyeti taraftara armağan etti.

İşte karşılaşmayı değerlendiren İsmail hocanın sözlerinden öne çıkanlar 👇

"İlk 30 dakika planladığım gibi gitti. 3-0 olunca oyuncularım biraz daha rahat oynamaya başladılar. 3 gün sonra da maçımız var, oyuncularımın kafasında da o var. Maçı domine eden taraf bizdik. Daha farklı bir skor da olabilirdi. Bu galibiyeti büyük Fenerbahçe camiasına ve taraftarlara armağan ediyorum."

Devre arasında toplantı yaptık ve ciddiyeti elden bırakmamız gerektiğini söyledik. 4, 5 hatta 6. golü atmamız gerektiğini, bunun için kendi oyunumuzu oynamamız gerektiğini anlattık.

'Oyuncularıma yasakladım!'

"13'te 13 falan... Bunlara bakmıyorum, artık bunu da yasakladım takıma! En önemlisi, önümüzdeki ilk maçtır. Sezon sonuna kadar böyle devam edecek. 2 hafta önce oyuncularıma 'Her şeyi geride bırakıyoruz, futbolda bugün ve yarın vardır' dedim."

İsmail Kartal: Şampiyon olmak istiyorsanız...
YORUM YAZ