MENÜ

Fenerbahçe'de Szymanski büyülemeye devam ediyor! Büyük alkış aldı...

Fenerbahçe'de sezona müthiş bir giriş yapan Sebastian Szymanski, Başakşehir maçında da hem attığı goller hem de sahaya koyduğu enerjisi ile fark yarattı. Polonyalının başarılı performansı, tribünlerden büyük alkış aldı.

Fenerbahçe'de Szymanski büyülemeye devam ediyor! Büyük alkış aldı...

Fenerbahçe, Süper Lig'de 3. haftanın erteleme maçında sahasında ağırladığı Başakşehir'i 4-0 mağlup etmeyi başardı. 4 gollü galibiyete damga vuran isim yine Sebastian Szymanski'ydi.

Haberin Devamı

RÜYA GİBİ BAŞLANGIÇ SONRASI...

POLONYALIDAN İKİ GOL

Sebastian Szymanski, Fenerbahçe'nin Başakşehir ile oynadığı mücadeleye ilk 11'de başladı. Alexander Djiku ve Leo Duarte'nin kendi kalesine golleriyle 2-0'ı yakalayan Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski, 20. ve 80. dakikalarda attığı gollerle takımını rahatlatan isim oldu.

Fenerbahçede Szymanski büyülemeye devam ediyor Büyük alkış aldı...

SKOR KATKISIYLA FARK YARATIYOR

Fenerbahçe'nin sezon başında bonservisini Dinamo Moskova'dan alarak kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski, bu sezon Sarı-Lacivertliler'de ilk kez bir maçta 2 gol atmayı başardı. Polonyalı, genel sezon istatistiği ile de fark yaratmaya devam ediyor. Szymanski, bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 13 maça çıkarken 7 gol, 4 asist ile oldukça başarılı bir görüntü çizdi.

Fenerbahçede Szymanski büyülemeye devam ediyor Büyük alkış aldı...

ENERJİSİ ALKIŞ ALDI!

Haberin Devamı

Skora yaptığı katkı ile yıldızlaşan Sebastian Szymanski, bitmeyen enerjisiyle de dikkatleri çekiyor. Mücadelenin ikinci yarısında Başakşehir'de Paulin Keny'nin Alexander Djiku'dan geçen top sonrası yarattığı tehlikede ceza sahası içine kadar koşarak müdahaleyi yapan isim Sebastian Szymanski oldu. Polınyalı yıldızın bu müdahalesi tribünlerden büyük alkış aldı.

 

YORUM YAZ