MENÜ

Fenerbahçe rekora doymuyor! Adını tarihe yazdırdı

Avrupa’da üst üste galibiyetler alarak bunu başaran tek Türk takımı olan Sarı-Lacivertliler, art arda oynadığı resmi karşılaşmalardan zaferle ayrılarak kulüp tarihinin de en iyi serisini yakalamış oldu. İsmail Kartal, yakaladığı müthiş seriyle bir ilke imza atarak adını Fenerbahçe tarihine altın harflerle yazdırdı. Fenerbahçe'nin rekoruna dair tüm detaylara göz atalım...

Fenerbahçe rekora doymuyor! Adını tarihe yazdırdı

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında oynadığı mücadelelerde yenilgi yüzü görmeyerek inanılmaz bir seri yakaladı. Sarı-Lacivertli ekip, oynadığı mücadelelerde üst üste aldığı başarılı skorlarla tarihe geçmeyi başardı ve hocası İsmail Kartal, büyük bir takdir topladı. Öte yandan Nordsjaelland maçında gol kaydeden ve son haftaların formda isimlerinden olan Serdar Aziz başarısının sebebini açıklarken Sarı-Lacivertli ekipte durmak yok. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

İKİ YILDIZ LİSTE DIŞI!

Fenerbahçe tam gaz devam!

Avrupa’da ve Süper Lig’de yoğun maç trafiğini yarın Alanyaspor maçı ile sürdürecek olan Fenerbahçe’ye durmak yok! Samandıra’da dün Alanya deplasmanının hazırlıklarına başlayan Sarı-Lacivertli ekip, bugün sabah saatlerinde çalışıp saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Alanya Gazipaşa Havalimanı’na hareket edecek. Kafilede sakatlıkları süren Cengiz Ünder ve Emre Mor olmayacak. Ankaragücü maçında iki sarı kart görüp cezalı duruma düşen, cezasını Antalya karşısında tamamlayan İsmail Yüksek de kadroda yer alacak.

Fenerbahçe rekora doymuyor Adını tarihe yazdırdı

Serdar: Özel olarak çalışıyorum

Nordsjaelland maçında Sarı-Lacivertliler’in üçüncü golünü kaydeden Serdar Aziz, bu başarısının sebebini açıkladı. Serdar, “Gol atmayı çok seviyorum. Antrenmanlarda özel olarak çalışıyorum. Alanya’da zor bir karşılaşma oynayacağız. Sonra sahamızda iki lig maçı, ardından Konferans Ligi. Yoğun fikstür. Takımımıza nazar değmesin. İyi çalışıyoruz. İyi dinlenmek gerekiyor. Takımımızda tecrübeli oyuncular var. Herkes bu fikstürden nasıl çıkacağımızı biliyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Tarihi başarılar geliyor!

Sarı-Lacivertliler’in Avrupa macerası büyük şovla devam ediyor. Nordsjaelland maçını da zorlanmadan kazanan Kanarya, tarihi bir seri yakaladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal; Avrupa Kupaları’nda Fenerbahçe tarihinde 6’da 6 yapan ilk hoca olmuştu, ayrıca geçen sezon Sevilla galibiyetiyle birlikte Sarı-Lacivertliler, Avrupa Kupaları’nda üst üste 7 maç kazanan ilk Türk takımı olmayı da başarmıştı. Nordsjaelland zaferiyle Avrupa’da 8’de yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, kendi rekorunu da geliştirmiş oldu. Takım olarak elde edilen bu rekorun yanı sıra İsmail Kartal da tarihe geçti.

Fenerbahçe rekora doymuyor Adını tarihe yazdırdı

Veselinovic’ten bu yana...

1988-1989’da Todor Veselinovic, 1998-1999’da Joachim Löw, 2010- 2011’de Aykut Kocaman ve 2015- 2016’da Vitor Pereira bir sezonda üst üste 10 maç kazanmıştı. Konferans Ligi’nde Nordsjaelland maçını da kazanan İsmail Kartal, Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak üst üste 11 maçtan galibiyetle ayrılan ilk hoca oldu. Geçen sezonun son 2 maçı da dahil olmak üzere, çıktığı üst üste 12 maçtan da galibiyetle ayrılan Fenerbahçe tarihinin en iyi serisini yaşıyor! Nordsjaelland’dan sonra Alanyaspor maçlarında da bu seri devam ederse Kanarya kendi rekorunu geliştirmiş olacak.

Haberin Devamı
İsmail Kartal'dan oyuncularına mesaj: Herkes oynayabilir, herkes yedek kalabilir

Fenerbahçe rekora doymuyor Adını tarihe yazdırdı

YORUM YAZ