MENÜ

Fenerbahçe'den TFF'ye bildiri! İki yıldız liste dışı kaldı

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe'de iki yıldızın ismi TFF'ye bildirilmedi. Sarı-Lacivertli ekip, uzun süre sakatlıkları olan yıldızlarını listeye yazmadı.

Fenerbahçe'den TFF'ye bildiri! İki yıldız liste dışı kaldı

 

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal tercihini yaparken iki yıldızın ismi TFF'ye bildirilmedi. Sarı-Lacivertli ekip, uzun süre sakatlıkları olan yıldızlarını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirilen listeye eklemedi.

Haberin Devamı

Durumu belirsizdi

Brezilyalı savunmacı geçtiğimiz sezonun 166 gününü sakat geçirmişti. Luan, iyileştikten sonra özellikle sezonun son bölümündeki performansıyla büyük beğeni toplamıştı. 29 yaşındaki futbolcu bu sezona da sıkıntılı başladı ve sakatlıktan bir türlü kurtulamadı. Bu nedenle ülkesinden talipler olsa da Luan’a teklif gelmedi. Sambacı’nın sakatlığı nedeniyle ameliyat olma ihtimali bulunduğu, bunun gerçekleşmesi halinde Lincoln gibi lisansının dondurulacağı kaydediliyordu.

Fenerbahçeden TFFye bildiri İki yıldız liste dışı kaldı

Lincoln'ün daha erken döneceği söyleniyordu

Sevilla maçında yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle aylardır takımından uzak kalan Lincoln Henrique, bir süredir düz koşulara başlamıştı. Teknik direktör İsmail Kartal, oyuncunun sözleşmesinin askıya alınacağını açıklasa da yönetim ya da teknik heyet bu konuyu henüz kesinleştirmiş değildi. Çünkü Brezilyalı yıldızın beklenenden erken dönmesi bekleniyordu.

Haberin Devamı

'Çok özledim' mesajı...

Eylül sonunda sahalara dönmesi beklenen Lincoln Henrique'nin kesin olarak kadroda tutulacağı ifade edildi. Yabancı oyuncu sayısına göre ise sözleşme durumunun yeniden gözden geçirileceği kaydedildi. Geçtiğimiz ay, "Çok özledim" mesajı paylaşarak taraftarlardan yüzlerce mesaj alan Sambacı'nın özel antrenör eşliğinde güçlendirme çalışmalarına devam ediyordu.

Fenerbahçeden TFFye bildiri İki yıldız liste dışı kaldı

TFF'ye bildirilmedi

Tüm bu gelişmelere rağmen iki yıldız oyuncu hakkında kötü haber geldi. Sarı-Lacivertli ekip, kadroda tutmak istediği oyuncularının yaşadığı sakatlık sorunlarının ardından TFF'ye bildirilen listede Brezilyalı yıldızlarını listeye dahil edemedi. Ne Luan Peres ne de Lincoln Henrique Fenerbahçe'nin TFF'ye bildirilen listesinde yer almadı.

İşte Fenerbahçe'nin TFF'ye bildirdiği liste

Fenerbahçe'nin TFF'ye bildirdiği oyuncu listesinde Luan Peres ve Lincoln Henrique yer almadı.

Fenerbahçeden TFFye bildiri İki yıldız liste dışı kaldı

Fenerbahçeden TFFye bildiri İki yıldız liste dışı kaldı

YORUM YAZ