MENÜ

Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat: Dünyanın en iyileri de hata yapıyor!

Adana Demirspor'un ilk golünde çok ciddi bir hata yapan Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat son düdüğün ardından konuyla ilgili konuştu. Tecrübeli eldiven, "Hata futbolda var. Dünyanın en iyi kalecileri de hata yapıyor. Önemli olan buna takılı kalmamak" dedi.

Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat: Dünyanın en iyileri de hata yapıyor!

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Olaylı Trabzonspor maçı sonrası ilk sınavına çıkan Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'de Mavi Şimşekler'i 6 gol atılan maçta 4-2 devirdi, lider Galatasaray'a nefes aldırmadı, takibini sürdürdü.

Haberin Devamı

Mücadelede hem Fenerbahçe hem de Adana Demirspor bireysel hatalarla gol buldu. Bu hatalardan birini de 25. dakikada Sarı-Lacivertliler'in kalecisi İrfan Can Eğribayat yaptı. Pasında araya giren Mario Balotelli fileleri sarstı.

'Serdar Dursun gol atacağını söyledi'

Mücadelenin ardından konuşan Eğribayat, "Trabzon'dan sonra birlikteliğimiz arttı. Hata futbolda var. Dünyanın en iyi kalecileri de hata yapıyor. Önemli olan buna takılı kalmamak. Hata dışında neler yaptığın önemli. Ben oyunda kalmaya çalıştım. Soyunma odasında birlikteliğimizi arttırdık, kazanacağımızı konuştuk. İki takım işçin de güzel maç oldu. Serdar Dursun devre arasında 'Canını sıkma, ben girerim ve bir tane atarım' dedi. Hataya takılı kalmadan devam etmek önemli. Rahat bir insan olduğum için hataya takılı kalmam. Sonuna kadar savaşacağız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat: Dünyanın en iyileri de hata yapıyor

YORUM YAZ