MENÜ

Fenerbahçe Gustavo ve Lemos’a çözüm arıyor

Türkiye Futbol Federasyonu, depremin ardından hafta sonunda oynanması gereken lig maçlarını ertelemişti. Fenerbahçe ayrıca deprem nedeniyle pazartesi günü Konyaspor ile de karşılaşamadı. Bunun üzerine Jorge Jesus, takıma ekstra izin vermişti. Sarı-Lacivertliler, önümüzdeki hafta içine ertelenen Kayserispor mücadelesi için hazırlıklara bugün başlayacak.

Fenerbahçe Gustavo ve Lemos’a çözüm arıyor

Türkiye Futbol Federasyonu, depremin ardından hafta sonunda oynanması gereken lig maçlarını ertelemişti. Fenerbahçe ayrıca deprem nedeniyle pazartesi günü Konyaspor ile de karşılaşamadı. Bunun üzerine Jorge Jesus, takıma ekstra izin vermişti. Sarı-Lacivertliler, önümüzdeki hafta içine ertelenen Kayserispor mücadelesi için hazırlıklara bugün başlayacak. Fenerbahçe’de sakat bir oyuncu olmadığı belirtildi. Rehabilitasyon sürecindeki Joao Pedro ise özel program uygulayacak.

Haberin Devamı

Gustavo ve Lemos’a çözüm aranıyor

Mauricio Lemos, sezonun ilk yarısında olduğu gibi ikinci bölümünde de kadroda düşünülmüyor. Samet Akaydın geldikten sonra gözden çıkartılan Gustavo Henrique ise son olarak Avrupa Ligi listesinin dışında kalmıştı. Yönetim bu ikiliyle yolları ayırmak için çözüm arayışında. Lemos’la ülkesi Uruguay’dan Penarol ilgilense de yüksek maaşı nedeniyle anlaşma sağlanamadı. Kiralık olan Gustavo’yu ise kulübü Flamengo’nun geri istemediği belirtildi

YORUM YAZ