MENÜ

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan transfer harekatı! İşte o yıldız...

Süper Lig'in dev takımları Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, gözüne yıldız futbolcuyu kestirdi. Önümüzdeki yaz transfer döneminde hamle yapmaya hazırlanan 4 büyükler, İngiltere'de forma giyen yıldız için çalışmalarına şimdiden başladı. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan transfer harekatı! İşte o yıldız...

Trendyol Süper Lig'de transfer dönemi yaklaşırken 4 büyükler, radarına yıldız futbolcuyu aldı. İngiltere'de oynayan yıldız isim için büyük bir transfer harekatı başlaması bekleniyor. Bu transfere dair tüm detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Leicester City, 2017'nin yaz transfer döneminde Kelechi Iheanacho'yu 27.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Manchester City'den kadrosuna katmıştı. Nijeryalı yıldızın takımıyla 2021'de uzattığı sözleşmesi, bu sezon sonunda 30 Haziran 2024 itibariyle sona eriyor. 27 yaşındaki oyuncunun isminin bu yaz birçok takımın gündemine gelmesi söz konusuydu. Tam da bu noktada 4 büyükler devreye girdi. 

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspordan transfer harekatı İşte o yıldız...

DÖRT BÜYÜKLERDEN TRANSFER HAREKATI

İngiliz basınında çıkan habere göre Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş, Leicester City ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Kelechi Iheanacho için çalışmalarına başladı. 

Ayrıca sezon başında Trabzonspor'un, yıldız oyuncuyla ilgilendiği ancak Paul Onuachu'yu kiraladığı ve Onuachu'nun bonservisini almaması durumunda Trabzonspor'un bu transferde önde olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Leicester City formasıyla 25 resmi maça çıkan Kelechi Iheanacho bu karşılaşmalarda 6 gol, 3 asist yaptı.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspordan transfer harekatı İşte o yıldız...

TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYOR

Leicester City ile Championship'te şampiyonluğa ulaşan 27 yaşındaki Nijeryalı santrforun şu an için yeni sözleşmeye sıcak bakmadığı ve takımdan ayrılmak istediği aktarıldı.

YORUM YAZ