MENÜ

Fenerbahçe, Fransa'dan getiriyor! Anlaşma tamam...

Transferin en hareketli ekiplerinden Kanarya'da operasyon son sürat devam ediyor. Başkan Ali Koç ve kurmayları uzun süredir istediği yıldız oyuncunun transferinde artık mutlu sona çok yakın. Bu hafta yıldız futbolcunun, Fransa'dan, İstanbul'a getirilmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Fransa'dan getiriyor! Anlaşma tamam...

Son zamanlarda yaptığı transferle gündeme damga vuran Fenerbahçe, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski gibi yıldız isimlerden sonra kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen ve sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Fenerbahçe, milli futbolcunun transferini bitirmek üzere...

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Fransadan getiriyor Anlaşma tamam...

Dzeko da işbaşında!

Fenerbahçe, bu sezon Bartuğ Elmaz’ın ardından Marsilya’dan bir yerli oyuncu transferi daha yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, bir süredir girişimlerde bulunduğu Cengiz Ünder’de sona geldi. 

İŞTE SON TEKLİF! VAZGEÇMEK YOK...

Yönetim, ilk olarak Türkiye’ye dönmeye sıcak bakmayan Milli yıldızı ikna etmek için çalışmalara başlamıştı. Roma’dan takım arkadaşı Edin Dzeko da Cengiz’i arayarak ikna sürecinde destek verdi. Ardından 26 yaşındaki hücum oyuncusuyla 4 yıllık sözleşme için el sıkışıldı.

Fenerbahçe, Fransadan getiriyor Anlaşma tamam...

Son prosedürler görüşülüyor

Bu sırada yönetim bir yandan da Marsilya ile pazarlıkları sürdürdü. Fransız ekibi, Ismaila Sarr’ı transfer ederken, Iliman Ndiaye’ye için de büyük ölçüde anlaşma sağladı. Mavi-Beyazlılar, kanada gelen bu takviyeler nedeniyle Cengiz Ünder’i zaten gözden çıkarmıştı. Ancak Marsilya masaya 15 milyon Euro’luk taleple oturdu. Fenerbahçe, sıkı pazarlıklar sonrası Fransızlar’ı 8+5 milyon Euro’luk bonus karşılığında ikna etmeyi başardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Fransadan getiriyor Anlaşma tamam...

Bu hafta gelebilir

Fenerbahçe ile Marsilya arasında artık son prosedürler için görüşmeler gerçekleştiriliyor. Sarı-Lacivertliler’in hedefi, bu hafta bitmeden Cengiz Ünder’i İstanbul’a getirerek sağlık kontrollerinden geçirmek ve imzayı atmak.

2. ön eleme turu ilk maçında Zimbru’yu 5-0 yenerek turu neredeyse garantileyen Sarı-Lacivertliler, 3. ön eleme için UEFA’ya verilecek listeye Cengiz’i de eklemeyi planlıyor.

Fenerbahçe, Fransadan getiriyor Anlaşma tamam...

YORUM YAZ