MENÜ

Fenerbahçe en önemli haftaya giriyor! Her şey belli olacak...

İstanbulspor maçının şokunu atlatmaya çalışan Sarı-Lacivertliler, sezonun önemli haftalarından birine giriyor. Hafta sonunda ligde lider Galatasaray, derbide Beşiktaş deplasmanına çıkarken, Jorge Jesus ve öğrencileri Sivasspor’a konuk olacak. Fenerbahçe, çarşamba günü ise bu kez Türkiye Kupası yarı finalinde Yiğido ile yine deplasmanda karşılaşacak. Pazar Günü ise ligde kalma savaşı veren Giresun’a gidecek.

Fenerbahçe en önemli haftaya giriyor! Her şey belli olacak...

Fenerbahçe, cumartesi günü Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. İstanbulspor beraberliğinin üzerinden 2 gün geçmesine rağmen futbolcuların idmanda son derece moralsiz olduğu öğrenildi. Jesus’un sürekli destek konuşmaları yapmasına rağmen oyuncuların, şok beraberliğin etkisinden çıkamadığı kaydedildi. Sarı-Lacivertliler, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas ve taktik çalışmalarla antrenmanı noktaladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe en önemli haftaya giriyor Her şey belli olacak...

2-0 öne geçti, 90+6'da 2 puan kaybetti

Fenerbahçe için sıkıntılı bir hafta geride kaldı. Galatasaray’ın sahasında Karagümrük’le 3-3 berabere kalması, Sarı-Lacivertliler’in zirveyle farkı 4’e indirme fırsatı yakalamasını sağladı. Ancak Kanarya, müthiş taraftar desteğini arkasına alıp 2-0 öne geçmesine rağmen 90+6’da gelen golle 3-3’lük beraberliğe razı oldu. Fenerbahçe, büyük yıkım yaşadığı bu maçın şokunu atlatmaya çalışırken, belki de sezon hedeflerinin kaderini çizecek bir haftaya giriyor.

Bu kez önce oynayacak

Jorge Jesus ve öğrencileri, hem ligde hem de Türkiye Kupası’nda şampiyonluk mücadelesi veren tek takım konumunda. Kanarya, bu yolda ligde cumartesi Sivasspor deplasmanına çıkacak. Karşılaşmanın önemi, hemen ertesi günü Galatasaray’ın, son haftaların formda ekibi olan ezeli rakibi Beşiktaş ile Vodafone Park’ta oynayacak olması. Aslan’ın kayıp yaşama ihtimali yüksek ama bunun avantaja çevrilmesi için Sarı-Lacivertliler’in öncesinde Sivas’ı devirmesi şart. Ayrıca Jesus’un isyan ettiği, Galatasaray’ın önce oynaması konusu da bu hafta tersine dönecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe en önemli haftaya giriyor Her şey belli olacak...

Giresun, Kadıköy’de yenmişti

Fenerbahçe, 4 gün sonra bir kez daha Yiğido ile, üstelik yine deplasmanda kozlarını paylaşacak. Türkiye Kupası Yarı Final ilk mücadelesinde alınacak sonuç, final yolunda son derece kritik olacak. SarıLacivertliler’in yoğun ve kritik haftası, 7 Mayıs Pazar günü Giresunspor’a konuk olacağı maçla devam edecek. Ligde kalma savaşı veren İstanbulspor karşısında şok bir kayıp yaşayan Kanarya, yine lige tutunmak için çabalayan ve Kadıköy’de 2-1 kaybettiği Karadeniz ekibi önünde şampiyonluk iddiasını sürdürmeye çalışacak. Bu 3 maçta alınacak sonuçlar belki de Jorge Jesus ve öğrencilerinin kaderini belirleyecek.

Fenerbahçe en önemli haftaya giriyor Her şey belli olacak...

Jesus'ta kritik tarih 25 Mayıs

Tecrübeli teknik adamın adının sürekli farklı takımlarla anılması, taraftarı en çok rahatsız eden konulardan biriydi. Özellikle de bu haberler çıktıktan sonra takımın performansının düşmesi, önemli bir bölüm tarafından bu spekülasyonlara bağlanıyordu. Brezilya’nın önde gelen basın kuruluşlarından Globo Esporte, yeni bir iddia ortaya attı. Buna göre futbol federasyonu, Brezilya Milli Takımı’nın yeni direktörü olması için teklif yaptığı Carlo Ancelotti’ye 25 Mayıs’a kadar süre verdi. Eğer İtalyan hocayla anlaşma sağlanamazsa, federasyonun 25 Mayıs’tan sonra Jorge Jesus, Abel Ferreira ve Fernando Diniz ile görüşeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

YORUM YAZ