MENÜ

Ersun Yanal'dan futbolcularına uyarı: Artık kayıp yaşayamayız

Fenerbahçe'nin hocası Ersun Yanal, dünkü antrenmanda futbolcularıyla toplantı yaptı. Kırklarelispor galibiyeti nedeniyle öğrencilerini kutlayan Yanal, “Ligde Alanya ile çok önemli bir maça çıkacağız. Artık kayıp yaşayamayız” uyarısında bulundu.

Ersun Yanal'dan futbolcularına uyarı: Artık kayıp yaşayamayız

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3-0 kazanılan maçın ardından Alanyaspor için ara vermeden hazırlıklara başladı. Ersun Yanal, antrenmandan önce oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı ilk olarak kupa galibiyeti nedeniyle öğrencilerini kutlayarak, “Rakibi hafife almadınız, zorlu hava ve saha koşullarına rağmen çok iyi mücadele ettiniz. Aldığımız galibiyetle büyük avnataj elde ettik” diye konuştu. Ersun Yanal daha sonra yarınki Alanyaspor maçının önemine değindi.

Haberin Devamı

‘Hedef çifte şampiyonluk’

58 yaşındaki teknik adam, “Karşımızda, son haftalarda ligde ve kupada kazanma alışkanlığı yakalayan bir rakip olacak. Alanyaspor, Galatasaray karşısında da ne kadar tehlikeli bir takım olduğunu gösterdi. Trabzon yenilgisi sonrası, daha fazla kayıp yaşayamayız. Aksi taktirde zirveden uzaklaşabiliriz. En büyük avantajımız, taraftarımızın önünde sahaya çıkacak olmamız” ifadelerini kullandı. Ersun Yanal sözlerini, “Bu sezon hem ligde hem de kupada şampiyon olacağımıza inancım tam. Yeter ki Fenerbahçe gibi oynayın” diyerek noktaladı.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ