MENÜ

Fenerbahçe'de Cengiz için yeni görüşme!

Fenerbahçe, Cengiz Ünder transferinde ödeme planı konusunda ikna edemediği Marsilya’nın Başkanı Longoria ile bir kez daha masaya oturdu. Yıldız futbolcu da Sarı-Lacivertli formayı giymek konusunda son derece istekli...

Fenerbahçe'de Cengiz için yeni görüşme!

Fenerbahçe, Fransız ekibi Marsilya’da forma giyen Cengiz Ünder’i kadrosuna katmak için çalışmalarına devam ediyor. Cengiz’le daha önce bir görüşme gerçekleştiren ve Milli futbolcuyla her konuda anlaşan SarıLacivertliler, kulübünü bonservis bedeli konusunda bir türlü ikna edememişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Cengiz için yeni görüşme

Fransız basını, geçtiğimiz hafta bu transferin 15 milyon Euro’ya bittiğini yazsa da tarafların ödeme planı konusunda henüz ortak noktada buluşamadıkları öğrenilmişti. Fransızlar’ın Başkanı Pablo Longoria ve Fenerbahçe’de transferlerden sorumlu yönetici Selahattin Baki, 26 yaşındaki kanat oyuncusunun transferiyle ilgili olarak yeni bir görüşme gerçekleştirdi.

Marcelino süre vermedi

İgor Tudor döneminde Marsilya’da sürekli ilk 11’de forma giyen Cengiz, MaviBeyazlılar’ın bu sezonki ilk resmi sınavı olan ve 1-0 (d) kaybedilen Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki Panathinaikos mücadelesinde süre alamadı. Yeni hoca Marcelino’nun, tecrübeli ismi takımda düşünmediği öne sürüldü. Tecrübeli oyuncunun ise kulübüne, Türkiye’ye dönmek konusunda baskı yaptığı iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Cengiz için yeni görüşme

YORUM YAZ