MENÜ

Sloukas Fenerbahçe'ye geri dönüyor! İşte anlaşma şartları

Yunanistan ekibi Olympicaos'tan ayrılan Kostas Sloukas'ın yeni adresinin Fenerbahçe Beko olacağı öne sürüldü. Başarılı basketbolcunun sarı-lacivertlilerle imzalayacağı anlaşmanın süresi netlik kazandı.

Sloukas Fenerbahçe'ye geri dönüyor! İşte anlaşma şartları

Dimitris Itoudis yönetimindeki Fenerbahçe Beko'da gelecek sezon adına transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda Olympicaos'tan ayrılan Kostas Sloukas'ı gündemine aldığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile Kostas Sloukas arasındaki anlaşmanın detayları da belli oldu. 33 yaşındaki oyuncunun imzalayacağı anlaşmanın ayrıntılarını Yunan basını duyurdu. İşte ayrıntılar...

ANTETOKOUNMPO, PANATHINAIKOS'TA

Fenerbahçe Beko'da gelecek sezon öncesi 3 ayrılık birden yaşandı. Sarı-lacivertlilerde, Kostas Antetokounmpo ile vedalaşıldı. Tecrübeli basketbolcu, Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos'a transfer oldu.

İSMET AKPINAR VE SAMET GEYİK, G.SARAY'DA

Fenerbahçe Beko'da İsmet Akpınar ve Samet Geyik'le de vedalaşıldı. Sarı-lacivertlilerden ayrılan tecrübeli basketbolcular, Galatasaray Nef'in yolunu tuttu. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada İsmet Akpınar ve Samet Geyik ile 2 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Sloukas Fenerbahçeye geri dönüyor İşte anlaşma şartları

SERTAÇ ŞANLI FENERBAHÇE İLE ANLAŞTI İDDİASI

Barcelona, Sertaç Şanlı'nın takımdan ayrıldığını duyurdu. Milli basketbolcunun Fenerbahçe Beko ile anlaştığı iddia ediliyor. İspanya 1. Basketbol Ligi ekiplerinden Barcelona, Sertaç Şanlı'nın takımdan ayrıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 31 yaşındaki pivotun sözleşmesinin 30 Haziran'da sona erdiği ve takımdan ayrıldığı kaydedildi. İddialara göre Sarı-lacivertliler, Barcelona'dan ayrılan milli basketbolcu Sertaç Şanlı ile prensip anlaşmasına vardı. Sertaç Şanlı'nın Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sloukas Fenerbahçeye geri dönüyor İşte anlaşma şartları

SLOUKAS GERİ DÖNÜYOR

Yunanistan ekibi Olympiacos'tan ayrılan Kostas Sloukas'ın Fenerbahçe Beko'ya geri döneceği iddia edildi. Yunanistan basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe Beko, 33 yaşındaki oyun kurucu ile 2 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

Kostas Sloukas, 2015-2020 yılları arasında Fenerbahçe Beko forması giymiş ve bu süre içerisinde 3 Türkiye Ligi ile 1 Euroleague şampiyonluğu yaşamıştı.

Sloukas Fenerbahçeye geri dönüyor İşte anlaşma şartları

Yunan basketbolcu geride kalan sezonda Olympiacos formasını Euroleague'de 36 maçta giydi. 33 yaşındaki oyun kurucu bu müsabakalarda 9.2 sayı, 2.1 ribaund ve 4.3 asist ortalaması yakaladı.

Sloukas Fenerbahçeye geri dönüyor İşte anlaşma şartları

YORUM YAZ