MENÜ

Fenerbahçe'de yıldız oyuncu imzayı atıyor

Bu sezon Fenerbahçe'nin en önemli parçalarından biri olan yıldız basketbolcu yeni sözleşme için Sarı Lacivertli ekiple anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe'de yıldız oyuncu imzayı atıyor

Fenerbahçe Beko'da sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sürpriz bir şekilde Tyler Dorsey'i kadrosuna katan Sarı Lacivertliler, takımın yıldız ismiyle de yeni sözleşme için anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

YENİ İSİMLER, YENİ HEYECAN

Obradovic'in ayrılığı sonrası EuroLeague'de beklentileri pek karşılayamayan ve Anadolu Efes'in başarılı performasının arkasında kalan Fenerbahçe Beko'da bu sezon başında yıllarca CSKA Moskova'nın başında görmeye alıştığımız Dimitris Itoudis ile anlaştı. Takımda geniş çaplı bir revizyon yaşandı ve genç, dinamik ayrıca daha da atletik isimler kadroya katıldı.

İDDİALI OLMAYI BAŞARDI

Obra döneminin tecrübeli isimlerinden olan ve şampiyonluk kadrosundan geriye kalan isimlerden sadece birkaçından biri olan Jan Vesely de Fenerbahçe'yle yollarını ayırmıştı. Bu sezon için yeni kurulan bir takım olması Fenerbahçe'yi EuroLeague'de ve ligde tökezleyebileceği şeklinde yorumlanmıştı. Ancak Sarı Lacivertli ekip beklentilerin üstüne çıkarak hem Final Four adına umutlandıran bir grafik sergiledi, hem de ligde de liderliği elinde bulundurarak iki kulvarda da iddialı olmayı başardı.

Haberin Devamı

 

Fenerbahçede yıldız oyuncu imzayı atıyor

 

MÜJDELİ HABER GELDİ

Basketbol dünyasının yakından tanıdığı Donatas Urbonas, Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıran bir gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Takımın en tecrübeli isimlerinden biri olan Marko Guduric, Fenerbahçe'yle sözleşmesini uzatmaya çok yakın.

YORUM YAZ