MENÜ

Fenerbahçe Beko'da Nemanja Bjelica ile yollar ayrıldı! Resmen açıklandı

Dimitris İtudis yönetimindeki Fenerbahçe Beko, yeni sezon öncesi yıldız basketbolcuları kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan sarı-lacivertli ekipte sürpriz bir ayrılık yaşandı. Fenerbahçe'de bir türlü istediği geri dönüşü yapamayan Bjelica ile yollar resmen ayrıldı.

Fenerbahçe Beko'da Nemanja Bjelica ile yollar ayrıldı! Resmen açıklandı

Yeni sezona hızlı bir giriş yapmak isteyen Fenerbahçe Beko'da bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Nemanja Bjelica ile yollar ayrıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Fenerbahçe Beko’nun 2022-23 sezonu kadrosunda yer alan, daha önceki yıllarda da 2013-2015 sezonları arasında formamızı giyen sporcumuz Nemanja Bjelica ile yollarımız ayrılmıştır.
 
Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Nemanja Bjelica’ya teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde kendisine başarılar dileriz."

'RÜYA TAKIM'I DOMİNE ETTİLER...

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

Luca D'Alessandro'nun haberine göre Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşanabilir. NBA macerasının ardından Fenerbahçe'ye dönen ancak geçtiğimiz sezon sakatlık sorunları nedeniyle çok fazla maça çıkamayan Nemanja Bjelica, Kızılyıldız ile antrenmanlara katılacak. Başantrenör Dusko Ivanovic’in transfere onay vermesi dahilinde Bjelica, Fenerbahçe Beko'dan ayrılarak Kızılyıldız’ın yolunu tutacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Bekoda Nemanja Bjelica ile yollar ayrıldı Resmen açıklandı

Fenerbahçe Bekoda Nemanja Bjelica ile yollar ayrıldı Resmen açıklandı

YORUM YAZ