MENÜ

Fenerbahçe Beko - Maccabi maçı için karar verildi! Tarafsız saha seçildi

16 Kasım Perşembe günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynaması gereken Fenerbahçe Beko - Maccabi Tel Aviv karşılaşması için sürpriz bir karar verildi. Sarı Lacivertli ekip resmi sitesinden verilen kararı açıkladı.

Fenerbahçe Beko - Maccabi maçı için karar verildi! Tarafsız saha seçildi

Fenerbahçe Beko, 16 Kasım Perşembe günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynaması gereken Maccabi Tel Aviv karşılaşmasının aynı tarihte “Maccabi Tel Aviv ev sahipliğinde ve seyircisiz olarak" Belgrad’ta oynanacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Beko’nun Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 normal sezonunda Maccabi Playtika ile oynayacağı karşılaşmaların fikstürdeki yerinde değişikliğe gidilmiştir. EuroLeague tarafından yapılan açıklamaya göre 16 Kasım Perşembe günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynaması gereken dokuzuncu hafta iç saha karşılaşması, aynı tarihte “Maccabi Tel Aviv ev sahipliğinde ve seyircisiz olarak" Belgrad’ta oynanacaktır. Mücadele TSİ 22.05'te başlayacaktır. Bu değişikliğin ardından, iki takım arasında 4 Ocak 2024 tarihinde yapılacak 19. hafta müsabakasına ise takımımız Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda ev sahipliği yapacaktır" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko - Maccabi maçı için karar verildi Tarafsız saha seçildi

YORUM YAZ