MENÜ

Barış Alıcı'nın yeni adresi belli oldu

Türk futbolunun Altınordu ve Fenerbahçe formasıyla tanıdığı Barış Alıcı'nın yeni adresi belli oldu.

Barış Alıcı'nın yeni adresi belli oldu

Ara transfer döneminde takviyeler gelmeye devam ediyor. Sürpriz takviyelerle takımlar kadrolarını güçlendirmeye çalışırken bir dönemin parlayan ismi Barış Alıcı'nın da yeni takımı belli oldu.

Haberin Devamı

Genç futbolcu Türk futboluna adını Altınordu ve Fenerbahçe'de duyurdu. Berke Özer ile birlikte Sarı Lacivertliler'in yolunu tutan 25 yaşındaki futbolcu özellikle ilk maçında taraftarları heyecanlandırmış ancak bir türlü beklenen katkıyı veremedi.

 

BURSA MAÇI DÖNÜM NOKTASI OLDU

Fenerbahçe formasıyla ilk Süper Lig maçına Bursaspor karşısında çıkan genç futbolcu başarılı bir performans göstermiş ve bir topu da direkten dönmüştü. Maç sonu Barış Alıcı heyecanını, "Güzel bir atmosfer vardı. Taraftarımız, ilk dakikadan son dakikaya kadar destekledi. Bu benim Süper Lig kariyerimdeki ilk maçımdı. Maçın ilk 5-10 dakikalık bölümünde oyuna giremedim ama taraftarımızın desteğiyle iyi oynadım. Onların desteğine layık olmak çok önemliydi. Taraftarımızın desteği beni hırslandırıyor. Güzel bir atmosfer vardı. Taraftarımız, ilk dakikadan son dakikaya kadar destekledi. Sezona 3 puanla başlamak önemliydi." sözleriyle aktarmıştı.

Haberin Devamı

 

Barış Alıcının yeni adresi belli oldu

 

TRANSFER YANKI UYANDIRMIŞTI

Altınordu altyapısında yetişen Barış Alıcı, 2018 yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer oldu. Genç futbolcuların imzası Türk futbolunda geniş yankı bulmuş ve büyük ilgi çekmişti. Ali Koç'un Fenerbahçe'de başkanlık koltuğuna oturduğu ilk sezon olan 2018-2019'da 1.5 milyon Euro karşılığında Altınordu'dan transfer edilen Barış Alıcı taraftarları çok heyecanlandırmıştı.

SÜREKLİ KİRALANDI

Henüz 19 yaşında olan ve müthiş yetenekleri ile dikkatleri üzerine çeken Barış bir süre sonra ortalıktan kayboldu! Grafiği sürekli düşen ve Sarı-Lacivertli takımda forma şansı bulmakta çok zorlanan genç kanat oyuncusu sırasıyla Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor ve Belçika ekibi Westerlo'ya kiralık olarak gönderildi. Ancak bu takımlarda da beklentilerin çok altında kalan Barış Alıcı sezon başında Emir Ortakaya transferinde takas olarak Gençlerbirliği'ne gönderildi.

25 yaşında olan Barış yıllardır kendisinden beklenen çıkışı bu sezon Başkent ekibinde yakalamaya başladı. 1. Lig'de forma giyen genç futbolcu kısa zamanda takımının en önemli hücum silahlarından birisi oldu.

Haberin Devamı

 

Barış Alıcının yeni adresi belli oldu

 

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN AYRILDI

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği SK, Barış Alıcı ile karşılıklı olarak yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Gençlerbirliği'nden yapılan açıklamada "Kulübümüz ile Barış Alıcı arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Barış Alıcı’ya kulübümüze vermiş olduğu emek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

25 yaşındaki futbolcu, Gençlerbirliği formasıyla bu sezon 22 resmi karşılaşmada 5 gol attı. Barış Alıcı, Başkent ekibine sosyal medya hesabından veda etti. 

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Barış Alıcı (@barisalici)'in paylaştığı bir gönderi

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Gençlerbirliği'nden ayrılan Barış Alıcı, Spor Toto 1.Lig'de son dönemde form durumunu yükselterek Süper Lig'de yoluna emin adımlarla ilerleyen Samsunspor ile anlaştı. Barış Alıcı, transferin gerçekleşmesi için alacaklarından feragat etti.

İMZAYI ATTI

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen kanat oyuncusu Barış Alıcı'yı renklerine kattı. Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine İcra Kurulu Üyeleri Suat Kılıç ile Soner Soykan da katılırken, Barış Alıcı kendisini 1 buçuk + 1 yıllığına kırmızı-beyazlılara bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Haberin Devamı

'HEDEFİ OLAN BİR KULÜBE GELDİM'

Hedefi olan bir kulüpte forma giyeceği için mutlu olduğunu belirten Barış Alıcı, “Bu camiaya geldiğim için çok mutluyum. Samsunspor her futbolcunun gelmek istediği bir camiadır. Ben de böyle bir şansı yakaladım. Son 1,5 senedir Gençlerbirliği’nde de iyi bir performans sergiledim. Artık hedefi olan bir kulübe, Süper Lig’e çıkmanın en güçlü adayı olan kulübe geldim. Öncelikli hedefim bu forma altında bu sene şampiyonluklar yaşamak, takımıma güç kazandırmaktır. Sonrasında da Süper Lig’de senelerce kalıcı olup Samsunpor’a güç katmak istiyorum. Umarı bunu hep beraber gerçekleştiririz” dedi.

Soner Soykan ve Suat Çakır da Barış’ı Samsunspor’a kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.Barış Alıcı, Altınordu’da başladığı futbol kariyerinde sırasıyla Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor, Westerlo ve Gençlerbirliği formalarını giydi. Şimdiye kadar 235 maçta forma giyen Alıcı, 65 kez de rakip fileleri havalandırdı.

YORUM YAZ