Arama

Popüler aramalar

'Ayrılmayı düşünmüyorum'

Miroslav Stoch, Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmediğini, Şampiyonlar ligine kalabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

'Ayrılmayı düşünmüyorum'

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Miroslav Stoch, Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmediğini, Şampiyonlar ligine kalabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Miroslav Stoch, Topuk Yaylası'ndaki tesislerde düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni sezona çok sıkı hazırlandıklarını söyleyen Stoch, "Çalışmalar çok iyi. Kampta 7'inci günü bitirdik. Herkes sıkı şekilde çalışıyor. İlk günlerde biraz yorulduk ama zannediyorum ki herkes normal kondisyonuna gelmeye başladı. İki hafta daha çok sıkı ve zor geçecek çalışmamız olacak. Daha sonra hedeflerimize ulaşmış olacağız" dedi.

Liverpool'dan transfer edilen Kuyt'ın takıma katkı sağlayacağını düşündüğünü belirten Stoch, "Kuyt çok iyi oyuncu. Tecrübesini biliyoruz. Hollanda milli takımı ve İngiltere'deki maçlarını biliyoruz. Bize çok büyük katkısı olacak. Takımımızda bir çok pozisyonda alternatifin olması bizim yararımıza. Türkiye Ligi'nden sonra Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Ligi'nde mücadele edeceğiz. Böylelikle hocamız için de alternatifi bol olan bir kadro olması çok iyi" diye konuştu.

Stoch, Fenerbahçe'den ayrılmak için hiçbir sebebinin olmadığını açıklayarak, şöyle konuştu:

"Hiçbir zaman kulüpten ayrılacağımı söylemedim. Slovakya'da da aynı sorularla karşı karşıya kaldım. Kulüpten ayrılmak için hiçbir sebebim yok, gayet mutluyum. İki senelik kontratım var ve ayrılmak istemiyorum. Tekliflerin geldiğini internetten duydum. Elbette onur verici fakat ben kulüpte çok mutluyum. Bu yüzden de kulüpten ayrılmak gibi bir niyetim yok."

"FENERBAHÇE'DE BAŞARILI OLMAK İSTİYORUM"

Hedeflerinde İspanya'da futbol oynamak olduğunu söyleyen Stoch, "Kariyerimde şu anda Fenerbahçe'deyim. Kafamda burada başarılı olmak var. Belki İspanya da şans bulursam orada oynamak isterim. Kafam şu an Fenerbahçe'de başarılı olmak istiyorum" dedi.

Şampiyonlar Ligine kalabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Stoch, "Şampiyonlar ligine kalabilmek için iki ön eleme oynayacağız. Elbette her şeyimizi bu maçlarda vereceğiz. Şampiyonlar ligine kalabilme heyecanını içimde heyecanı taşıyorum" diye konuştu.

"SAKATLIĞIM TAMAMEN GEÇTİ"

Stoch, geçtiğimiz sezon dizindeki sakatlık nedeniyle çok ağrı çektiğini belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Geçen yıl dizimde 2-3 ay ağrılarım vardı. Bu şekilde oynamaya devam ettim. Dizim şu anda çok iyi ağrılarım yok. Futbola konsantre olup her şeyin iyi olmasını diliyorum. Bu sezonda elimden gelenin en iyisi yapacağım. Geçen yıl 12 gol attım. Bu yıl daha fazla atarım ya da atmam. Benim için önemli olan takımıma daha fazla yararlı olmak. Ama güzel goller atmak için yine çalışacağım. Slovakya'daki arkadaşlarım, dostlarım güzel gol attığım zaman arayıp tebrik ediyorlar. 'Sen deli misin?' diyorlar. Bunlar aldığım güzel tepkiler. Geçtiğimiz sezon değişik mesafelerden şutlarım oldu, güzel gollerim var. Bu sene de daha güzellerini göstermek istiyorum."


DHA

Haberin Devamı