MENÜ

Arsenal'den Fenerbahçe'ye yıldız orta saha! Transfer listesine eklendi

Bu sezon Süper Lig'de şampiyon olup 9 yıllık hasrete son vermek isteyen Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Yıldız isimlerin kadroya katılmasının ardından frene basmayan sarı-lacivertliler, Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen yıldız futbolcuyu gündemine aldığı öğrenildi.

Arsenal'den Fenerbahçe'ye yıldız orta saha! Transfer listesine eklendi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Ünder ve Fred gibi yıldızları kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, şimdi de Arsenal'den yıldız orta saha oyuncuna gözü dikti. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

CENGİZ ÜNDER KADROYA KATILDI

Fenerbahçe, sağ kanat pozisyonuna önemli bir takviye yaptı. Sarı-lacivertli ekip, Marsilya'dan milli futbolcu Cengiz Ünder'i kadrosuna kattı.

Fenerbahçe'den gelen KAP açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Profesyonel futbolcu Cengiz Ünder'in transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Olympique de Marseille kulübüne toplam transfer bedeli olan 15.000.000 Avro 4 sene içerisinde ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından ödenecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

Arsenalden Fenerbahçeye yıldız orta saha Transfer listesine eklendi

FRED, SÖZLEŞMEYİ İMZALADI

Fenerbahçe, Fred'in maliyetini duyurdu. Sarı-lacivertliler, KAP'a yaptığı açıklamada Manchester United'a Fred için 9 milyon 743 bin euro ödeme yapılacağını duyurdu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Frederico Rodrigues de Paula Santos'un transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Manchester United FC kulübüne toplam transfer bedeli olan 9.743.589,5 Avro 4 sene içerisinde 8 eşit taksitle ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır.

FENERBAHÇE'DE İLK HEDEF KALECİ VE ORTA SAHA TRANSFERİ

Yaz transfer döneminde kadrosunu Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Fred, Ryan Kent, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Mert Müldür ve Umut Nayir gibi önemli isimlerle güçlendiren Fenerbahçe'de sıra kaleci ve orta saha transferlerine geldi. Yönetim İsmail Kartal'ın raporu doğrultusnda kaleye yabancı bir takviye yapmak istiyor. Bu doğrultuda yapılan görüşmelerde artık sona gelindi. Sarı-lacivertliler, Hırvat kaleci Dominik Livakovic'in transferi konusunda Dinamo Zagreb ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Manchester United'tan Fred'i transfer eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın isteği doğrultusunda defansif yönü daha güçlü bir orta saha transferi daha gerçekleşecek.

Arsenalden Fenerbahçeye yıldız orta saha Transfer listesine eklendi

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY...

ARSENAL'İN YILDIZI LİSTEYE ALINDI

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, rotayı İngiltere'ye çevirdi. Takvim'in haberine göre sarı-lacivertli ekip, Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Belçikalı oyuncu Albert Sami Lokonga'yı listeye aldığı öğrenildi.

Haberin detayında Fenerbahçe, oyuncunun şartlarını İngiliz kulübüne sordu. Arsenal'in değerlendirme yapıldıktan sonra karar verileceği öğrenildi.

SEZON PERFORMANSI

2021 yazından Anderlecht'den Arsenal'e 17 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ile transfer olan Lokonga, geçtiğimiz sezonun devre arasında Crystal Palace'a kiralandı ve geçen sezon toplam 24 maça çıktı.

23 yaşındaki futbolcu, orta saha ile birlikte ön liberoda da forma giyebiliyor.

Arsenalden Fenerbahçeye yıldız orta saha Transfer listesine eklendi

Arsenalden Fenerbahçeye yıldız orta saha Transfer listesine eklendi

YORUM YAZ