MENÜ

Ankaragücü galibiyeti sonrası Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'den İrfan Can Kahveci ve Çağlar Söyüncü açıklaması

Süper Lig'in 23. haftasında sahasında ağırladığı Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'nin gollerini atan Cengiz Ünder, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunurken İrfan Can Kahveci ile forma rekabetine ve Çağlar Söyüncü'nün transferine ilişkin görüşlerini paylaştı

Ankaragücü galibiyeti sonrası Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'den İrfan Can Kahveci ve Çağlar Söyüncü açıklaması

Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler'e galibiyeti getiren golleri atan Cengiz Ünder, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İstanbulspor maçındaki gibi hat-trick yapmanın aklından geçip geçmediğine ilişkin soruya Cengiz Ünder, "Evet, geçmişti. Diğer maçı hatırlattı bana. Çok da istedim yapmak ama 2 gol attım. Takımımıza galibiyet getiren golller attım. Çok mutluyum. Taraftarımızın önünde gol attım. Uzun zamandır bunu bekliyordum. Dediğim gibi 3 puan bu maçta bizim için çok önemliydi. Maç maç bakıp her maçı kazanmak istiyoruz. Önümüzde uzun, zorlu maçlar da var. Bunların üstesinden gelecek bir takımız. Bu güce sahibiz. Bunu da sahada en güçlü bir şekilde her zaman gösterdiğimizi düşünüyorum" yanıtını verdi.

İlk golüne ilişkin görüşleri sorulan milli oyuncu, "Genelde bu orta-şut karışımı şeklinde ortaları yapmayı çok seviyorum. Daha önce de bu şekilde attığım goller de vardı. Roma'da attığım gole çok benzetmiştim. Yine aynı şekilde oldu. Genelde bunları yapmayı seviyorum. Bugün de tekrar yaptım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ankaragücü galibiyeti sonrası Fenerbahçede Cengiz Ünderden İrfan Can Kahveci ve Çağlar Söyüncü açıklaması

İrfan Can Kahveci ile forma rekabetleri konusunda da konuşan Ünder, "İrfan ile uzun yıllardır çok yakın arkadaşız. Çağlar ile, İrfan ile hep birlikteyiz. Her zaman golden sonra İrfan attığında ben çok mutlu oluyorum, ben attığımda İrfan çok mutlu oluyor. Birbirimize bu konuda çok destek veriyoruz. İkimiz forma rekabeti içindeyiz ama çok da yakın arkadaşız. Bu, bizi daha da güçlü hale getiriyor. İkimizin performansı da çok çok iyi. İyi gidiyoruz. Gol atıyoruz. Bundan daha iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Umarım ikimiz de böyle devam ederiz" dedi.

Son olarak Fenerbahçe'ye imza atmaya hazırlanan Çağlar Söyüncü'nün transferine ilişkin görüşleri sorulan Cengiz Ünder, "Çok mutluyum. Çağlar ile uzun zamandır yaklaşık 17 senedir arkadaşız. Hiçbir zaman ayrılmadık. Neredeyse yurt dışında oynadığımız zamanlardan beri sürekli telefonla konuşuyorduk. Çok çok mutluyum onun adına" ifadelerini kullandı.

 

Ankaragücü galibiyeti sonrası Fenerbahçede Cengiz Ünderden İrfan Can Kahveci ve Çağlar Söyüncü açıklaması

YORUM YAZ