MENÜ

Altay Bayındır'dan Fenerbahçe'de müjde! Geri döndü

Fenerbahçe, geçen ay ameliyat olan kaptanı ve kalecisi Altay Bayındır'ın saha çalışmalarına başladığını açıkladı.

Altay Bayındır'dan Fenerbahçe'de müjde! Geri döndü

Fenerbahçe'de geçtiğimiz ay ağrıları nedeniyle belinden ameliyat olan kaptan Altay Bayındır'ın çalışmalara başladığını açıkladı.

Haberin Devamı

Altay Bayındır, belindeki ağrıları artınca Ankaragücü maçının kadrosundan çıkartılmış ve ilaç tedavisine başlanmıştı. Kontrollerin ardından Altay Bayındır'ın belinden ameliyat olmasına karar verilmiş, ardından da Sarı-Lacivertliler'in kaptanı başarılı bir operasyon geçirmişti. 

BEL FITIĞI OPERASYONU GEÇİRMİŞTİ

Fenerbahçe'nin milli kalecisi, bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle geçen ay operasyon geçirdi. Sarı Lacivertli kulüpten o dönem yapılan paylaşımda, “Geçmiş olsun Altay Bayındır. Kaptanımız Altay Bayındır, Acıbadem Hastanesinde başarılı bir bel fıtığı operasyonu geçirmiştir. Rehabilitasyon ve tedavi süreci başlayan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” denmişti.

FENERBAHÇE: ALTAY, ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Haberin Devamı

Yaklaşık 1 ay süren iyileşme sürecinin ardından Altay Bayındır tekrar sahalara döndü. Fenerbahçe bugün yaptığı açıklamada başarılı kalecinin saha çalışmalarına başladığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüp, Altay'ın antrenmandan görüntülerini paylaştığı tweete 'Kaptanımız Altay Bayındır saha çalışmalarına başladı.' açıklamasını düştü.

Altay Bayındırdan Fenerbahçede müjde Geri döndü

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde kendisine özel hazırlanan program dahilinde hazırlıklarını sürdüren başarılı file bekçisi, sarı-lacivertli forma ile bu sezon 26 Süper Lig, 2 Şampiyonlar Ligi Elemeleri, 3 Avrupa Ligi Elemeleri, 8 Avrupa Ligi ve 1 Türkiye Kupası olmak üzere toplam 40 mücadelede görev aldı. 


Altay Bayındırdan Fenerbahçede müjde Geri döndü

YORUM YAZ