MENÜ

Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Kulüpten resmi açıklama geldi

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Ryan Kent ile Alfredo Morelos için Rangers kulübünden resmi açıklama geldi.

Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Kulüpten resmi açıklama geldi

Yeni sezonda transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe için müjdeli haber Ada'dan geldi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ın gerisinde kalarak şampiyonluktan uzaklaşan Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor.

GENÇ FUTBOLCULAR İÇİN ÖNEMLİ KARAR

Şampiyonluk hayalleri gerçekleşmeyen sarı lacivertliler, gelecek sezon daha iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarına başladı. Kanarya; arayışlarını sürdürürken, takımın gözde isimleri Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler'in geleceğinin ne olacağı merak ediliyordu. Fenerbahçe, bu iki yıldız oyuncu için transfer kararını verirken, fiyatlarını da belirledi.

Fenerbahçeye müjdeli haber Kulüpten resmi açıklama geldi

Ferdi'ye Ajax, Napoli, Newcastle United, Arda Güler'e ise PSG, Barcelona, B.Dortmund gibi ekiplerin ilgisi biliniyor. Yönetim takımda tutabilmek adına ikna çalışmalarına başladığı Ferdi ve yeni sözleşme imzalayacağı Arda Güler için belirlenecek bonservis dışına çıkmayacak. Gelen tekliflerde pazarlık payı olmayacak. Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu için talep ettiği rakamın 20 milyon Euro olduğu ve bu rakamın altında bir fiyata satmayacağı belirtildi. Fenerbahçe'nin, Arda Güler için de 20 milyon Euro'nun altında bir teklifi kabul etmeyeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye müjdeli haber Kulüpten resmi açıklama geldi

MÜJDELİ HABER

Hem iç transferde hem de dış transferde taaruza kalkan Fenerbahçe'ye bir haber de İskoçya tarafından geldi. Rangers, transferde adı Fenerbahçe ile geçtiği iddia edilen Ryan Kent ve Alfredo Morelos'un sezon sonu bitecek olan sözleşmesini yenilemediklerini ve İngiliz futbolcunun serbest bırakıldığını açıkladı.

Fenerbahçeye müjdeli haber Kulüpten resmi açıklama geldi

RESMEN AÇIKLADI

İskoç ekibinden yapılan açıklamada, Scott Arfield, Filip Helander, Ryan Kent, Allan Mcgregor be Alfredo Morelos'un takımdan ayrıldığı duyuruldu.

Özellikle Ryan Kent'in Fenerbahçe ile ön sözleşme imzaladığı haberleri aktarılmıştı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

RYAN KENT'İN BAŞARILI PERFORMANSI

Rangers'ın 2019 yılında 7 milyon 200 bin euro karşılığında Liverpool'dan kadrosuna kattığı Ryan Kent, bu sezon forma giydiği 44 resmi maçta 3 gol, 10 asistlik performans sergiledi. Ryan Kent kariyerinde Freiburg, Liverpool ve Rangers gibi takımların formasını giydi.

FENERBAHÇE'DEN MORELOS HAMLESİ

Fenerbahçe'de yönetim, İngiltere’den Everton’ın da ilgilendiği Morelos için şartları zorlamaya kararlı. Eğer bu Transfer de biterse, geçen sezon Rangers’ın Avrupa Ligi’nde finale çıkmasında büyük pay sahibi olan Kent ve Morelos, yeni sezonda Sarı-Lacivertliler’in hücum hattındaki en önemli silahları olacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye müjdeli haber Kulüpten resmi açıklama geldi

İTALYAN GAZETECİ DUYURDU

İtalyan gazeteci Nicolò Schira, Ryan Kent'in Fenerbahçe'ye yakın olduğunu ve 2027 yılına kadar sözleşme imzalayacağını duyurdu. 

ÇOK BÜYÜK CEZA ALABİLİR

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Fenerbahçeye müjdeli haber Kulüpten resmi açıklama geldi

YORUM YAZ