MENÜ

Fenerbahçe yönetimi: Gördünüz işte Yanal'ı

F.Bahçe yönetiminden Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'a şok eleştiri: "Çok beğendikleri hocalarının oynattığı futbolu herkes gördü."

Fenerbahçe yönetimi: Gördünüz işte Yanal'ı

Trabzonspor maçı biter bitmez kısa bir durum değerlendirmesi yapan F.Bahçeli yöneticiler, bordo-mavililerin teknik direktörü Ersun Yanal ve başkanları İbrahim Hacıosmanoğlu’nu adeta kılıçtan geçirdi.

Basın sözcüsü Mahmut Uslu’nun canlı yayında yaptığı sert açıklamalarının ardından, TFF’nin Hacıosmanoğlu’na vereceği ceza için beklemeye geçen sarı-lacivertliler çıkacak cezaya göre kamuoyuna bilgilendirme yapacak.

Saracoğlu'ndaki zirvede başta maçtan önce hakem Bülent Yıldırım’ı arayan Hacıosmanoğlu’na yüklenen yöneticiler, ardından da eleştiri oklarını geçen yıl F.Bahçe’yi şampiyon yapan ve daha sonra takımdan olaylı şekilde ayrılan Ersun Yanal’a yönelttiler. İşte idarecilerin zehir zemberek sözleri:

‘ŞAMPİYON BİZİZ’

“Maçtan önce hakemi her arayan kazançlı çıkacaksa biz de bu yollara başvuralım. Trabzon başkanı mağlup olacağını tahmin ediyordu ve kendine göre kılıf hazırladı. Hele de bir penaltı kazansaydık ve maç 3-0 veya 4-0 bitseydi ‘Korktuğumuz başımıza geldi’ diyecekti.

Kimi zaman gol yollarında beceriksiz, kimi zaman da şanssızdık. Ama Trabzonspor’a karşı tek kale maç oynadık. Çok beğendikleri hocaları Ersun Yanal’ın nasıl futbol oynattığını tüm türkiye gördü.

Biz ortamı germemek adına her yolu denedik. Maç günü bile açıklama yaptık olay çıkmasın diye. Yönetim olarak doğru da yaptık. Dostumuzun olmadığını biliyoruz. Herkes puan kaybetmemizi bekliyor. Şimdilik 2 puan yitirsek de şampiyon biz olacağız.”

(Vatan)

Haberin Devamı
YORUM YAZ