MENÜ

Fenerbahçe transfer haberi: Simon Deli harekatı

Fenerbahçe, savunma hattına bir takviye yapmak adına Sokratis için girişimlerini sürdürürken Club Brugge'den Simon Deli'nin de Sarı-Lacivertliler'in transfer listesinde olduğu iddia edildi. Fenerbahçe'de Sokratis transferine alternatif olarak Simon Deli'nin düşünüldüğü aktarılıyor.

Fenerbahçe transfer haberi: Simon Deli harekatı

Fenerbahçe'de gözler Mesut Özil'in transferine dönmüş olsa da savunma hattına takviye adına da çalışmalar sürüyor. Fenerbahçe'nin özellikle Arsenal'den Sokratis ile ilgilendiği aktarılsa da Belçika basını Club Brugge'den Simon Deli'nin ismini ön plana çıkardı.

Haberin Devamı

Voetbal Belgie'nin haberine göre Fenerbahçe, Brugge'den Simon Deli'yi kadrosuna katmak istiyor. Brugge, eski oyuncusu Stafano Denswil'i geri getirmek isterken bu gerçekleşmese bile kadrosuna yeni bir savunma oyuncusu ekleyecek. Bu hamle sonrası da Simon Deli'nin ayrılabileceği ve kendisiyle Fenerbahçe'nin ilgilendiği aktarılıyor.

Sokratis konusunda Fenerbahçe'nin Genoa ile rekabet halinde olduğu ve bu noktada Deli'nin önemli bir opsiyon olarak yer aldığı belirtiliyor. Geçtiğimiz sezon Brugge'ün değişilmez isimlerinden olan Deli, son maçlarda forma şansı bulmakta zorlanıyordu. Bu sezon Belçika Jupiler Lig'de 13 maça çıkan Deli, 1 de gol katkısı yaptı.

Club Brugge, 29 yaşındaki Fildişi Sahili doğumlu stoperi geçtiğimiz yaz 2.5 milyon Euro karşılığında Slavia Prag'dan transfer etmişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberi: Simon Deli harekatı

YORUM YAZ