MENÜ

Fenerbahçe transfer haberi: Simon Banza ısrarı sürüyor

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan isimlerden Simon Banza, geride kalan sezonu Famalicao'da geçirdikten sonra bonservisinin bulunduğu Lens'tan ayrılmaya hazırlanırken Fenerbahçe'nin ilgisinin de devam ettiği aktarıldı.

Fenerbahçe transfer haberi: Simon Banza ısrarı sürüyor

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor. Portekiz geçmişi olan isimlere yönelen Fenerbahçe'de geride kalan sezonu Famalicao'da geçiren Simon Banza için de girişimler sürüyor.

Haberin Devamı

Allez Lens'un haberine göre Simon Banza, bonservisinin bulunduğu Lens'tan ayrılmaya hazırlanıyor. 25 yaşındaki forvet için bir Portekiz kulübü, bir MLS kulübü, İspanya'dan Real Zaragoza ve Türkiye'den de Fenerbahçe'nin devrede oldukları aktarılıyor.

Lens, Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunan golcü oyuncu için 5 milyon euro bonservis talep ediyor. Banza'nın takımda kalması için sözleşme yenilemesi gerektiği ve bunun şu an için pek muhtemel görünmediği ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon Portekiz'de Famalicao ile 28 lig maçına çıkan Fransız forvet; 12 gol, 3 asistlik skor katkısı sağlamıştı.

Fenerbahçe transfer haberi: Simon Banza ısrarı sürüyor

YORUM YAZ