MENÜ

Fenerbahçe transfer haberi: Edinson Cavani & Luis Suarez operasyonu!

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin şu anda boşta olan Uruguay Millî Takımının efsaneleri Edinson Cavani ve Luis Suarez'i kadroya katmak istediği belirtildi. İki oyuncunun Fenerbahçe ile kariyerlerinde ilk kez bir kulüp takımında beraber oynayabilecekleri ifade edildi.

Fenerbahçe transfer haberi: Edinson Cavani & Luis Suarez operasyonu!

Fenerbahçe'de yeni sezon için transfer çalışmaları sürerken flaş bir iddia gündeme geldi. Fenerbahçe'nin şu anda boşta olan Uruguay Millî Takımı efsaneleri Edinson Cavani ve Luis Suarez ile ilgilendikleri belirtildi.

Haberin Devamı

Calcio Mercato'ya göre iki oyuncu da MLS'ten teklifler aldı fakat kariyerlerini Avrupa'da sürdürmek istiyorlar. Cavani ve Suarez'in ilk kez bir kulüp takımında birlikte oynayabilecekleri ve bu takımın da kendilerini isteyen Fenerbahçe olabileceği belirtildi.

Avrupa'da kalmak istiyorlar

Edinson Cavani, Manchester United ile olan sözleşmesinin bitmesi ve Luis Suarez de Atletico Madrid'deki sözleşmesinin sona ermesi ile boşa çıkmıştı. İki oyuncunun hedefi, Katar'daki Dünya Kupası'na mümkün olan en iyi şartlarda hazırlanmakken bunu Avrupa'da bir takımda gerçekleştirebileceklerini düşünüyorlar.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin transfer adına avantajının Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimali olarak gösteriliyor.

Fenerbahçe transfer haberi: Edinson Cavani & Luis Suarez operasyonu

YORUM YAZ