MENÜ

Fenerbahçe transfer | İşte Kanarya'nın hedefindeki isimler!

Fenerbahçe transfer haberi... Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonda beklentileri karşılayamayan Fenerbahçe'nin yeni sezona nasıl bir planlamayla başlayacağı merak ediliyor. Haziran ayında yapılacak seçim sonrası transfer çalışmalarına odaklanacak olan Sarı-lacivertlilerde gündem yoğun. Fanatik Gazetesi Muhabiri Yusuf Dursun Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmeleri, transfer çalışmalarını ve Emre Belözoğlu'ndaki son durumu Fanatik TV'ye aktardı.

Fenerbahçe'nin yeni sezona nasıl bir planlamayla başlayacağı merak ediliyor. Haziran ayında yapılacak seçim sonrası transfer çalışmalarına odaklanacak olan Sarı-lacivertlilerde gündem yoğun.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi Muhabiri Yusuf Dursun Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmeleri, transfer çalışmalarını ve Emre Belözoğlu'ndaki son durumu Fanatik TV'ye aktardı.

Fenerbahçe'de gündemin yapılacak başkanlık seçimi olduğunu ifade eden Yusuf Dursun, "Fenerbahçe'de seçimin dışında teknik direktörün kimin olacağı merak konusu. Emre Belözoğlu bir adım önde ama yabancı da olabilir." dedi.

Fenerbahçe transfer gündemine de değinen Yusuf Dursun, "Transfer listesinde yer alan isimler arasında Dorukhan Toköz ve Okay Yokuşlu var. Görüşmeler sürüyor, EURO 2020 sonrası netlik kazanacak. Fenerbahçe Vedat Muriç'i de kiralamak için çaba sarf ediyor." dedi.

YORUM YAZ