MENÜ

Fenerbahçe | Emre Belözoğlu açıklaması: Başarı istiyorsanız...

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'de sezonu üçüncü sırada tamamlayan Fenerbahçe'de gündem yoğun. Bir yandan seçim çalışmaları, bir yandan transfer hazırlıkları devam ederken en çok merak edilen konulardan biri de Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'deki geleceği... Ligde bitime 10 hafta kala sportif direktörlük görevinden teknik direktörlüğe geçen Emre Belözoğlu, görevine yeni sezonda devam etmeli mi? Bu sorunun cevabını yazarımız Erman Özgür, Tivibu Spor'da yayınlanan 'Bence' programında verdi.

Fenerbahçe'de gündem yoğun. Bir yandan seçim çalışmaları, bir yandan transfer hazırlıkları devam ederken en çok merak edilen konulardan biri de Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'deki geleceği...

Haberin Devamı

Ligde bitime 10 hafta kala sportif direktörlük görevinden teknik direktörlüğe geçen Emre Belözoğlu, görevine yeni sezonda devam etmeli mi? Bu sorunun cevabını yazarımız Erman Özgür, Tivibu Spor'da yayınlanan 'Bence' programında verdi.

Fenerbahçe'nin Emre Belözoğlu ile devam etmesi gerektiğini ifade eden Erman Özgür, "Ne kadar transfer yaparsanız yapın, ne kadar para harcarsanız harcayın eğer sportif başarı istiyorsanız iş doğru teknik direktörü seçmekten geçiyor. Emre Belözoğlu'nun oyuncular üzerindeki etkisi, oynattığı dominant oyun, oyuncuların saha içerisindeki duruşları... Tüm bunlar Emre Belözoğlu'nun daha risksiz bir seçim olarak karşımıza çıkarıyor" dedi.

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe camiasının duruşunu bilen bir isim olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Maç sonu ve maç önü röportajlarında bu camiaya yaraşır bir görüntü sergileyen Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçeliliği de tartışılmaz. Bana göre Emre Belözoğlu ile devam etmek Ali Koç için en doğru seçim" dedi.

YORUM YAZ