MENÜ

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı kaç kaç? FB - TS canlı skor ATV canlı yayın

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe, Trabzonspor’u konuk ediyor. Ülker Stadyumu’nda saat 20:45’te başlayacak maçta FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır düdük çalıyor. Trabzonspor ile Fenerbahçe, oynadıkları maçla birlikte Türkiye Kupası’nda 14. kez karşı karşıya geliyor. İki takım arasında bugüne dek oynanan 13 maçta Trabzonspor’un 7, Fenerbahçe’nin 4 galibiyeti bulunuyor. 2 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Peki, Fenerbahçe - Trabzonspor maçı kaç kaç? FB - TS canlı skor ve dev maç ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Bir yanda sezonu mutlaka kupayla tamamlamak isteyen Fenerbahçe, diğer tarafta çifte şampiyonluk peşindeki Trabzonspor... İki ezeli rakip, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 2-1’in rövanşında kozlarını paylaşıyor. Trabzonspor, ilk maçta elde ettiği 2-1’lik galibiyetin avantajını da kullanarak adını finale yazdıran ilk takım olmayı hedefliyor. Kupada ilk maçı 2-1 Trabzonspor’un kazanmasına karşın sahasında baskı kurmayı hedefleyen Fenerbahçe, adını finale yazdırıp kupa hasretine son vermek istiyor. Evinde oynadığı yarı final ilk maçını 2-1 kazanan Trabzonspor, bugün galibiyet ve beraberliklerde tur atlayacak. Mücadeleyi 2-1 Fenerbahçe kazanırsa karşılaşma uzayacak. Sarı-Lacivertliler’in turu geçmesi için 1-0 ya da en az 2 farklı skorla kazanması gerekiyor. 3-2, 4-3 gibi tek farklı yenilgiler de Fırtına’ya yarıyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE - TRABZONSPOR CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYIN

BU ORANLAR KAÇMAZ! DEV MAÇA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.45'te başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. ATV'den şifresiz yayınlanacak maçın skor takibi ve canlı anlatımı haberimizde olacak.

Sarı-lacivertli ekipte Süper Lig’in 27’nci haftasında oynanan Hes Kablo Kayserispor maçında kırmızı kart gören Ozan Tufan cezası nedeniyle, Max Kruse ise sakatlığı bulunmasından dolayı Trabzonspor mücadelesinde forma giyemiyor. Bu sezon Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı müzesine getirmeyi hedefleyen bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında deplasmanda Fenerbahçe’yi avlamak istiyor. İlk maçı kendi sahasında 2-1 kazanan Trabzonspor, bu skorun avantajını da kullanarak adını finale yazdırmak ve hedefine bir adım daha yaklaşmanın peşinde. Evinde oynadığı yarı final ilk maçını 2-1 kazanan Trabzonspor, bugün galibiyet ve beraberliklerde tur atlayacak. Mücadeleyi 2-1 Fenerbahçe kazanırsa karşılaşma uzayacak. Sarı-Lacivertliler’in turu geçmesi için 1-0 ya da en az 2 farklı skorla kazanması gerekiyor. 3-2, 4-3 gibi tek farklı yenilgiler de Fırtına’ya yarıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Trabzonspor 11'ler:

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Serdar, Falette, Hasan Ali, Gustavo, Tolga, Zajc, Deniz, Rodrigues, Muriç

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hosseini, Campi, Novak, Abdulkadir Parmak, Ndiaye, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth

Büyük önem veriyorlar

Süper Lig'de emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen Bordo- Mavililer de Türkiye Kupası'na bir hayli önem veriyor. Karadeniz devi bu akşam oynanacak önemli karşılaşmada skor avantajını koruyarak Kadıköy'de istediği sonucu almayı ve ezeli rakibi Kanarya'yı kupanın dışına itmeyi amaçlıyor.

Trabzon 15 Fener 18'i istiyor

Kuşkusuz hem Fenerbahçe'nin hem de Trabzonspor'un bu akşamki tek hedefi finale yükselmek. Kanarya skoru kendi lehine çevirip Fırtına'yı elemeyi başarırsa tarihinde 18. kez final oynama hakkı kazanacak. Karadeniz ekibi ise avantajını koruyup turu atlarsa 15. kez finale çıkacak. Bordo-Mavililer'in 8,Sarı-Lacivertliler'in ise 6 kupa şampiyonluğu bulunuyor.

Haberin Devamı

Kupada üstünlük Fırtına'nın

Ezeli rakipler bu akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda 14. kez kozlarını paylaşacak. İki takım arasında daha önce oynanan 13 sınavda Trabzonspor'un üstünlüğü bulunuyor. Fırtına söz konusu maçların 7'sini kazanırken, Fenerbahçe sadece 4 maçta galibiyet sevinci yaşadı.2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe nasıl tur atlar?

Deplasmanda attığı golle umutlanan Fenerbahçe, her türlü 2 farklı galibiyette ve 1-0'da tur atlayan takım olacak. Mücadele Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sona ererse ise uzatma dakikaları veya penaltılar finale yükselen ekibi belirleyecek.

Trabzonspor nasıl tur atlar?

Rövanş öncesi avantajı kapan Trabzonspor, alınacak beraberlikte, galibiyette veya tek farklı mağlubiyette adını finale yazdıran ekip olacak.

YORUM YAZ