MENÜ

"Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük adayı mı?" sorusuna flaş yanıt: Çok transfer yaptı diye...

Fenerbahçe, Alanyaspor ile birlikte Süper Lig'de namağlup iki takımdan biri. Sarı-lacivertlilerde tek hedef bu sezon şampiyonluğa ulaşan taraf olmak. Tivibu Spor'da gündemi değerlendiren yazarımız Erman Özgür "Süper Lig'de namağlup durumdaki Fenerbahçe şampiyonluğun en önemli adayı mı?" sorusunu yanıtladı. Çok transfer yapan hiçbir takımı şampiyonluğun en önemli adayı sınıfına sokmayacağını ifade eden Erman Özgür, "İstanbulspor ile attığı 3 gole şaşırmayız. Ama yediği 2 gol şaşırtır. Hazırlık maçlarına ve hazırlık kamplarına inanmam. Bunlar göze sürme gibidir, kandırır." dedi.

Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor ile namağlup yoluna devam eden Fenerbahçe, sezon başında yaptığı transferlerle en çok konuşulan takım oldu. Sarı-lacivertlilerde bu sezon tek hedef şampiyonluğa ulaşan taraf olmak.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da gündemi değerlendiren yazarımız Erman Özgür "Süper Lig'de namağlup durumdaki Fenerbahçe şampiyonluğun en önemli adayı mı?" sorusunu yanıtladı.

Çok transfer yapan hiçbir takımı şampiyonluğun en önemli adayı sınıfına sokmayacağını ifade eden Erman Özgür, "İstanbulspor ile attığı 3 gole şaşırmayız. Ama yediği 2 gol şaşırtır. Biraz da böyle bakmak lazım. İstanbulspor'u yenmek Fenerbahçe için kolay ama kolay gol yiyen sınıfından çıkmalı. Hazırlık maçlarına ve hazırlık kamplarına inanmam. Bunlar göze sürme gibidir, kandırır." dedi.

Fenerbahçe'nin ne kadar hazırlık maçı yaparsa durumun o kadar lehine olacağını söyleyen Erman Özgür, "Bir maç, on antrenmana bedeldir. Fenerbahçe'nin de çok maç oynamaya ihtiyacı var." dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Erol Bulut'un "Her hafta 3-4 oyuncu aramıza katıldı ve sürekli antrenmanları anlatmak zorunda kaldık." açıklaması üzerinden değerlendirme yapan Erman Özgür, "Erol Bulut dünyada eşi benzeri görülmemiş bir antrenman programı uygulamıyordur herhalde. Profesyonel oyuncuların birçoğu antrenman programlarına hakimdir. Bence Erol Bulut'un en büyük şansı istediği her sisteme, yazdığı her dizilişin karşılığında bir oyuncusunun olması. Çok dengede giden maçların çift santrfor sayesinde değiştirdiğini görürsün. Erol Bulut da bence elinde bu kadar santrfor ve forvet oyuncusu varken bunu denemeli. Bunun için bir B planı olmalı. Bunu başarabilecekse Fenerbahçe'de de çok başarılı olacak. " dedi.

YORUM YAZ