MENÜ

Fenerbahçe'nin ilacı transfer!

Takım sezona kötü başladı, yönetim takviye için gaza bastı. İdari menacer Hasan Çetinkaya, Gustavo Gomez’i bitirmek için Milano’ya gitti. Emre Mor’da da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe'nin ilacı transfer!

Fenerbahçe, Göztepe beraberliği ve Vardar yenilgisinin ardından Trabzonspor ile de yenişemedi. Sarı-Lacivertliler sezona kötü bir başlangıç yapınca, yönetim transfer konusundaki görüşmelere hız verdi.

Trabzon maçı sonrası Aykut Kocaman, yöneticilerle yaptığı görüşmede, “Savunmada açık veriyoruz. Stoper takviyesi şart” deyince Gustavo Gomez operasyonu başladı. İdari menacer Hasan Çetinkaya, transferi bitirmek için dün Milano’ya gitti. Çetinkaya’nın Milan’la anlaşma sağlayarak 24 yaşındaki savunmacıyla birlikte İstanbul’a dönmesi bekleniyor.

Emre Mor menajeri ile yollarını ayrıdı

Menajeriyle yollarını ayırdı

Sarı-Lacivertliler, Emre Mor için de şartları zorluyor. Genç oyuncu dün akşam flaş bir şekilde menaceri Muzzi Özcan’la yollarını ayırdı. Özcan, “Yakında her şeyi açıklayacağız” derken Fenerbahçe ise genç oyuncuyu ikna etmenin yollarını arıyor. Hedef, iki yıldıza da imza attırmak.

Fenerbahçe'de Niasse sürprizi

Haberin Devamı
YORUM YAZ