MENÜ

Fenerbahçe - Kırklarelispor şifresiz canlı izle - Fb Kırklareli A Spor canlı yayın

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Kırklarelispor'u konuk ediyor. İlk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe, taraftarı önünde galibiyete uzanıp, adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig’de az forma şansı bulan oyuncularını sahaya sürdü. Fenerbahçe - Kırklarelispor maçının canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde.

Süper Lig’de şampiyonluk yarışına devam eden ancak son oynanan Trabzonspor maçında 2-1’lik mağlubiyet aldıktan sonra Alanya’yla da berabere kalan Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası’nda sahaya çıkıyor. Son olarak Kayserispor’u saf dışı bırakarak yoluna devam eden Sarı-Lacivertliler 3-0’ın rövanşında bugün 20.30’da kupanın sürpriz ekibi Kırklarelispor’a konuk edecek.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE - KIRKLARELİSPOR CANLI

Kanarya hata yapmayarak yoluna devam etmek ve ligdeki puan kayıplarının yaralarını sarmayı hedefliyor. 2. Lig’de sıkıntılı günler geçirmesine karşın kupanın flaş ekibi olmayı başaran Kırklareli ise peri masalına devam etmeyi amaçlıyor.

Kupa macerasına Kelkit Belediyespor galibiyetiyle başlayan Yeşil-Beyazlılar daha sonra büyük sürprizlere imza atmış ve sırasıyla Ankaragücü, Gaziantep ve Başakşehir’i kupanın dışına itmişti. Trabzon deplasmanında kar engeline takılan Trakya ekibi, maça yetişmek için çaba sarf etti.

Fenerbahçe - Kırklarelispor ilk 11'ler

Fenerbahçe: Harun, Murat, Falette, Rami, Deniz, Tolgay, Mehmet Ekici, Tolga, Ferdi, Zajc, Mevlüt

Fenerbahçe'nin yedekleri: Erten, Hasan Ali, Isla, Ozan, Serdar, Dirar, Allahyar, Rodrigues, Muhammed, Vedat Muriç

Haberin Devamı

Kırklarelispor: İbrahim, Davut, Müslüm, İbrahim Sürgülü, Bahadır, Emre, Yüksel, Emre Balkı, Caner, Mert, Hacı Ömer

YORUM YAZ