MENÜ

Fenerbahçe - Kayserispor bein sports 1 canlı izle (FB - Kayseri şifresiz izle)

Tahir Karapınar yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor'u konuk ediyor. Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu ve Vedat Muriç, yedek kulübesinde oturuyor. Fenerbahçe ile İstikbal Mobilya Kayserispor, ligde yarın 48. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 47 maçta Fenerbahçe 28, Kayserispor 9 galibiyet aldı, 10 maç da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe, Kayserispor ile Süper Lig’de yaptığı son 7 maçtan birini kazanabildi. Bu sezon Kayseri'de oynanan maçı da ev sahibi 1-0 kazanmıştı. Mücadele bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'bein sports 1 canlı izle, bein sports 1 şifresiz' araması yapıyor. Fenerbahçe - Kayserispor maçı ile ilgili tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Süper Lig’in 27’nci haftasında Fenerbahçe, sahasında Hes Kablo Kayserispor’u konuk edecek. Ülker Stadyumu’nda yarın saat 21.00’de başlayacak maçta hakem Atila Karaoğlan düdük çalacak. Yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle ara verilen Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Hes Kablo Kayserispor maçı ile sahalara dönecek sarı lacivertliler, ligin kalan bölümünde en az kayıpla sezonu tamamlamanın peşinde.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR CANLI İÇİN TIKLAYIN

BU ORANLAR KAÇMAZ! TIKLA, HEMEN OYNA!

Fenerbahçe - Kayserispor maçı hangi kanalda?

Ülker Stadı'nda oynanan ve saat 21.00'de başlayan karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetiyor. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanan maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Fenerbahçe - Kayserispor ilk 11'ler:

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Falette, Serdar, Deniz Türüç, Gustavo, Ozan, Mehmet Ekici, Rodrigues, Ferdi, Mevlüt

Kayserispor: Lung, Kvrzic, Sapunaru, Diego, Emre, Djedje, Rienstra, Mesanovic, Mensah, Hasan Hüseyin, Kravets

Teknik direktör Ersun Yanal’ın ayrılmasının ardından uzun bir süredir teknik adam arayışını da sürdüren Fenerbahçe, Kayserispor karşısına Tahir Karapınar yönetiminde çıkacak. Karapınar yeni sezonda ise asıl görevi olan altyapı koordinatörlüğüne devam edecek.

KALE ALTAY’A EMANET

Fenerbahçe’de koronavirüs salgını sürecinde fıtık ameliyatı olan genç file bekçisi Altay Bayındır, kaleyi yeniden devralacak. Ligin 26’ncı haftasında oynanan İttifak Holding Konyaspor deplasmanında kalede Harun Tekin görev almıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin Hes Kablo Kayserispor karşısına şu 11’le çıkması bekleniyor: Altay, Dirar, Simon Falette, Serdar, Deniz, Gustavo, Emre, Tolga, Rodrigues, Ozan, Mevlüt (Muriç)

ÇOK ÖZEL TRİBÜN

Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında seyircisiz oynanacak maç için sarı-lacivertli kulüp özel tribün hazırlığı yaptı. “Beni Türk hekimlerine emanet edin” diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafına tribünlerinde yer verecek Fenerbahçe Spor Kulübü, ülkesine ve milletine hizmet eden sağlık çalışanları ile Atatürk’ü aynı tribünde buluşturacak.

Fenerbahçe yaşanan olağanüstü süreçte fedakârca görevlerini yerine getirirken hayatlarını kaybeden ülkemizin kıymetli Profesörü Murat Dilmener, hemşire Dilek Akçabelen ve eczacı İsmail Durmuş ile hayatlarını kaybeden tüm sağlık çalışanlarının fotoğraflarına da tribünlerinde yer vererek onları bir kez daha saygıyla anacak.

‪Kulüp ayrıca, Fenerbahçe camiasının kalbinde yer edinmiş merhum taraftarları için de tribünlerinde bir alan ayıracak ve ‘onları unutmadık’ mesajı verecek.

‪Eşini kaybeden Fenerbahçe tribünlerinin simge ismi İhsan teyzenin fotoğrafı, eşi Mümtaz amca ile birlikte tribünde yer alacak. Ayrıca Beşiktaş’ta terör saldırısında hayatını kaybeden Fenerbahçeli genç Berkay Akbaş, 19 yaşında hayata veda eden Fenerbahçeli genç Ali İsmail Korkmaz, Galatasaray deplasmanında tribünde kalp krizi geçirerek vefat eden Fenerbahçeli taraftar Koray Şener, kanseri üç kez yenerek mücadelesiyle milyonlara örnek olan Fenerbahçeli Neslican Tay, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nın maçına giderken trafik kazası geçiren Fenerbahçe taraftarı Cem Serenli, Galatasaray derbisi sonrası bıçaklanarak hayatını kaybeden Fenerbahçeli genç taraftar Burak Yıldırım gibi tüm Fenerbahçelilerin kalplerinde yeri olan merhum taraftarların kartonetleri tribünlerde yer alacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü, geçen yıl Fener Ol projesi ile hayata geçirdiği efsane formada imzaları yer alan, sarı-lacivertlilerin tarihinde iz bırakmış futbolcularına da stadın maraton tribününde yer vererek onlara vefasını bir kez daha gösterecek ve ‘her zaman birlikteyiz’ mesajı verecek.

Haberin Devamı

Yeni tip koronavirus (Kovid-19) pandemisi sebebiyle uzun süre ara verilen ligdeki son 6 maçında galibiyet alamayan sarı-lacivertliler, kalan bölüm öncesinde iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Fenerbahçe, haftaya 40 puanla 7. sırada giriyor.

Tahir Karapınar ile ilk kez

Fenerbahçe'de Hes Kablo Kayserispor karşısında takımın başında Tahir Karapınar yer alacak. Eski teknik direktör Ersun Yanal'ın ayrılışının ardından herhangi bir teknik direktörle anlaşmayan sarı-lacivertlilerde son olarak altyapı koordinatörlüğü görevine getirilen Karapınar, takımın başında sahaya çıkacak.

Fenerbahçe'de 2 eksik

Fenerbahçe, Kayserispor karşısına 2 oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Hasan Ali Kaldırım'ın yanı sıra sakatlığını henüz tam olarak atlatamayan Max Kruse forma giyemeyecek. Öte yandan sarı kart ceza sınırında bulunan Vedat Muric, Garry Rodrigues ve Tolga Ciğerci, sarı kart görmesi durumunda Kasımpaşa deplasmanında cezalı duruma düşecek.

Altay yeniden kaleye geçecek

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de genç kaleci Altay Bayındır, yeniden kaleyi devralacak. Sezon boyunca istikrarlı bir görüntü sergileyen 22 yaşındaki eldiven, pandemi sürecinden önce fıtık ameliyatı olmuş ve son İttifak Holding Konyaspor maçında forma giyememişti. Altay, teknik ekibin forma şansı vermesi durumunda Hes Kablo Kayserispor'a karşı kalede yerini alacak. Fenerbahçe'de ligde son oynanan Konya deplasmanında kaleyi Harun Tekin korumuştu.

Dirar gerçek pozisyonuna dönüyor

Fenerbahçe'de sezonun genelinde pozisyonunun aksine sol bekte görev yapan Nabil Dirar, yeniden sağ bekte oynayacak. Sarı-lacivertlilerde Şilili futbolcu Mauricio Isla'nın ayrılışının ardından Dirar, yeniden kendi pozisyonuna dönecek. Savunmanın sol tarafında Hasan Ali Kaldırım'ın yokluğunda ise Simon Falette ya da Deniz Türüç'ün forma giymesi bekleniyor. Simon Falette'in sol bekte oynama durumunda ise savunmanın göbeğinde Serdar Aziz-Luiz Gustavo ikilisi görev alacak. Teknik heyetin sol bekte tercihi Deniz Türüç olması durumunda da stoper tandemi Serdar Aziz-Simon Falette ikilisinden oluşacak.

YORUM YAZ