MENÜ

Fenerbahçe | Jorge Jesus: Tek sistemle oynamayı seven bir antrenör değilim

Fenerbahçe, Süper Lig!'in 2. haftasında Kasımpaşa deplasmanına gitti. Sarı-lacivertliler, rakibini 6-0'lık skorla mağlup etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Jesus, karşılaşmanın son 20 dakikasında farklı bir sistem denediklerini belirterek, "3-4-3 sistemine döndük. Tek sistem deneyen bir antrenör değilim. 2 aydır birlikte çalışıyoruz ve bu süreçte 4-4-2 çalıştık. Skorun rahatlığıyla farklı bir sistemi çalışabileceğimizi düşündüm. Takımlarımın birden farklı sistemde oynamasını alışmasını isterim. Farklı sistemleri çalışacak vaktimiz olmuyor. Antrenman yapacak vaktimiz bile olmuyor" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe, Süper Lig!'in 2. haftasında Kasımpaşa deplasmanına gitti. Sarı-lacivertliler, rakibini 6-0'lık skorla mağlup etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Jesus, karşılaşmanın son 20 dakikasında farklı bir sistem denediklerini belirterek, "3-4-3 sistemine döndük. Tek sistem deneyen bir antrenör değilim. 2 aydır birlikte çalışıyoruz ve bu süreçte 4-4-2 çalıştık. Skorun rahatlığıyla farklı bir sistemi çalışabileceğimizi düşündüm. Takımlarımın birden farklı sistemde oynamasını alışmasını isterim. Farklı sistemleri çalışacak vaktimiz olmuyor. Antrenman yapacak vaktimiz bile olmuyor" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ