MENÜ

Fenerbahçe haberi: Volkan Demirel'den Vitor Pereira'ya sert eleştiri

Fenerbahçe'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira'ya tepkiler gelmeye devam ediyor. Sezon başında Fenerbahçe teknik ekibinde yer alan fakat Vitor Pereira'nın gelmesiyle birlikte kulüpten affını isteyen Volkan Demirel, Alanyaspor mağlubiyeti sonrası faturayı Pereira'ya kesti.

Fenerbahçe haberi: Volkan Demirel'den Vitor Pereira'ya sert eleştiri

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile düzenlediği basın toplantısıyla Fenerbahçe'den ayrılan ve yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Volkan Demirel, dün akşamki mağlubiyet sonrası Pereira'ya eleştirilerde bulundu. Fenerbahçe efsanesi Volkan Demirel 'Beni rahatsız eden tam da bu' diyerek değişiklikleri eleştirdi.

Haberin Devamı

İşte Volkan Demirel'in o sözleri:

"Rossi diye bir oyuncu aldı Fenerbahçe. Bazı maçlarda skora katkısı oldu evet ama Fenerbahçe futbolcusu mu? Fenerbahçe'nin o bölgedeki oyuncusu Rossi mi? Birkaç pozisyon var, topları ezdi. Pelkas da yaptı ama Pelkas'ın mazereti var. Rossi en çok oynayan oyunculardan biri ama topları ezdi."

"Fenerbahçe bugün, sanki bir Anadolu takımı gibi yerleşmiş, kaptığı toplarla hızlı hücuma kalkmaya çalışıyor gibi. Beni rahatsız eden bu. Geçiş hücumu futbolda var. Hızlı hücum, tek pasta atak var ama Fenerbahçe oyununun tüm maç boyunca buna dayalı olması rahatsız ediyor. Koşuyorlar, mücadele ediyorlar, defans üçlüsü de takımı iyi çıkarıyor ama Fenerbahçe'nin bir set oyunu, yerleşik saha oyunu yok. Fenerbahçe'nin biraz daha kısa paslarla rakip sahada pozisyon bulması gerekiyor."

Haberin Devamı

YORUM YAZ