MENÜ

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un 19 Mayıs paylaşımı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla kutladı.

Fenerbahçe, 19 Mayıs paylaşımında ‘’Sonsuza dek #AçtığınYoldaFeneriz! Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileriyiz, ilelebet Atamızın izindeyiz... 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!’’ sözleriyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, 19 Mayıs paylaşımında ‘’Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı, milli mücadelenin ve Cumhuriyetimizin ilk adımlarının atıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!’’ sözleriyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonsporun 19 Mayıs paylaşımı

Galatasaray, 19 Mayıs paylaşımında ‘’103 yıl önce bugün Samsun'a ayak basarak, Kurtuluş ateşini yakan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor; milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz.’’ sözleriyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonsporun 19 Mayıs paylaşımı

Trabzonspor, 19 Mayıs paylaşımında ‘’İstiklal ve istikbal mücadelemizin nişanesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.’’ sözleriyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

YORUM YAZ