MENÜ

'Feghouli'yi tutamayız'

Bu sözler Valencia Teknik Direktörü Nuno Espirito Santo'ya ait. Fenerbahçe'nin bir süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Cezayirli yıldız için en net açıklamayı, tecrübeli hoca yaptı, “Kalmasını isteriz ama teklif çok iyi, gitmesine mani olamayız” dedi.

'Feghouli'yi tutamayız'

Başkan Aziz Yıldırım’ın transferini bitirmeyi çok istediği Valencia’nın yıldızı Sofiane Feghouli adım adım Sarı-Lacivertli formaya yaklaşıyor.

Fenerbahçe’ye müjdeyi ise İspanyol devinin hocası Nuno Espirito Santo verdi. Takımının önceki gece Şampiyonlar Ligi gruplarına kalma yolunda son engel olan Play-Off maçında Monaco’ya karşı 1 gol, 1 asist yaparak yıldızlaşan oyuncu hakkında konuşan Santo, görüşmeleri doğruladı.

‘Anlaşma sağlanamıyor’

“Bana kalırsa futbolcu bizimle devam etmeli ancak teklif çok cazip ve bu futbolcuyu çok istiyorlar” diyerek, Fenerbahçe’nin transferde ısrarcı olduğuna dikkat çeken tecrübeli teknik adam, “Gitmesine mani olamayız. Oyuncunun gönlünün bizden yana olduğunu biliyorum. Ancak bazı konularda anlaşma sağlanamıyor. Transfer pazarı henüz kapanmadı. Her an her şey olabilir” değerlendirmesini yaptı.

Taarruz başlıyor

Santo’nun bu açıklamaları dün gün boyu sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Hedefini Avrupa Ligi Kupası olarakbelirleyen Sarı-Lacivertliler’in dün Yunanistan’da elde edilen avantajlı sonucun ardından bu transferi bitirmek adına düğmeye basacağı öğrenildi. Nani ve Van Persie gibi dünyaca ünlü yıldızları tek tek kadrosuna katan Fenerbahçe’nin, Feghouli transferine de gelecek haftaya kadar nokta koyması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ