MENÜ

Fatih Terim: Mücadeleden memnunum...

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Neftçi Bakü deplasmanındaki 3-1'lik galibiyeti değerlendirdi. Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimi olduklarını belirten Terim, "Turu garanti edecek bir oyun ortaya koyduk. Belki oyuncu 'Nasıl olsa kazanırız' diye düşünmüş olabilir ama ben mücadeleden memnunum. " dedi. Terim ayrıca Azerbaycan'a misafirperverliğinden ötürü de teşekkür ederek, "Azerbaycan'ın misafirperverliği için de teşekkür ediyorum. Kardeş Azerbaycan bizim candaşımız, kardeşimiz." yorumunu yaptı.

Fatih Terim: Mücadeleden memnunum...

Fatih Terim'in maç sonu yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Haberin Devamı

Oyunun kontrolü devamlı bizdeydi. Özellikle ilk yarıda golü bulduktan sonra bir rahatlık gelmiş olabilir ama ben memnunum. Bir defa iyi mücadele ettiler. Bol da pozisyon bulduk. Bir kornerden gol yedik. Turu garanti edecek bir oyun ortaya koyduk. Belki oyuncu 'Nasıl olsa kazanırız' diye düşünmüş olabilir ama ben memnunum.

4 kişinin dinlenmesi ve 3 kişinin değişmesi lazım diye düşündük. Luyindama gibi bazı oyuncularımızın da oynamaya ihtiyacı vardı. Bu tür rotasyonları zaman zaman yapmak zorundayız. Bugünkü mesele turu geççmekti. Kazasız belasız atlattık şükür ki...

Maç yeni bitti, sabah antrenman yapıp, cumartesi de kampa girip Pazar tekrar maç oyanayacağız. Bunlar kolay değil. O yüzden sürekli değişiklik yapmak durumunda kalacağız.

Haberin Devamı

YORUM YAZ