MENÜ

Fatih Karagümrük'ün hedefi Türkiye Kupası'nı kazanmak!

Fatih Karagümrük Kulübü Başkan Yardımcısı Muhammet Ali Bahar, Ziraat Türkiye Kupası’nda final oynamak ve kupayı kazanmak istediklerini söyledi.

Fatih Karagümrük'ün hedefi Türkiye Kupası'nı kazanmak!

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu kura çekimi TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Bu turda Belediye Derince Spor ile eşleşen Fatih Karagümrük Yöneticisi Muhammet Ali Bahar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Avrupa kupalarına gitmenin en kolay yolunun Türkiye Kupası olduğunu söyleyen Fatih Karagümrük Yöneticisi Muhammet Ali Bahar, “Federasyon başkanımızın söylediği gibi Avrupa kupalarına gitmenin en kolay yollarından biri Türkiye Kupası’nı kazanmak. Bu sebeple bizim de bu sezonki hedefimiz final oynamak ve kupayı kazanmak. Tüm takımlara başarılar diliyoruz. Sağlıklı, sakatlıkların olmadığı müsabakalar diliyoruz. Tabii ki bu noktada adil bir maç yönetimi olması çok önemli. Bu yüzden final hedefiyle biz hem Süper Lig, hem de Türkiye Kupası’nda güzel bir şekilde ilerleyebileceğimizi düşünüyorum. Dediğim gibi Süper Lig’de de bu sezon önemli bir kadro kurduk. Bol alternatifli bir kadromuz var. Elimizde oynamayan sakatlıklardan dolayı bir durma süreci oluyor. Futbol dışı etmenlerin araya girmesiyle bazı olumsuz sonuçlar oluyor. Biz güçlü bir şekilde yakaladığımız seriyi, güzel futbolu devam ettirerek, hem ligde hem de kupada elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrükün hedefi Türkiye Kupasını kazanmak

YORUM YAZ