MENÜ

Andrea Pirlo sonrası Karagümrük'te bir ayrılık daha

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te son günlerde sıcak dakikalar yaşanıyor. Teknik Direktör Andrea Pirlo'nun vedası sonrası takımda bazı oyuncuların da ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor. İşte Fatih Karagümrük'te takımdan ayrılacak oyuncular...

Andrea Pirlo sonrası Karagümrük'te bir ayrılık daha

İtalyan teknik adam Andrea Pirlo ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük'te ayrılıklar üst üste geliyor. İstanbul temsilcisinde bir ayrılık kararı da takımın yıldız futbolcusu'dan geldi. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

VEDA KARARI, ALPASLAN ERDEM GETİRİLDİ

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, sezonun bitmesine 3 hafta kala Andrea Pirlo ile yollarını ayırma kararı aldı. İtalyan teknik direktörün yerine takımı Alpaslan Erdem'in çalıştıracağı belirtildi.

PIRLO'DAN PAYLAŞIM

Fatih Karagümrük'ten ayrılan İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo, sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı. Karagümrük'e veda eden Pirlo yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

GALATASARAY'DAN AYRILIYOR! 25 MİLYON EURO

"Kişisel ve profesyonel gelişimle dolu önemli, yoğun bir yıldı oldu. Güzel bir şehir ve yeni bir kültürle tanıştım. Ancak yeni bir meydan okuma arzusu hakim oldu. İlk günden beri beni destekleyen Karagümrük ve tüm taraftarlarına yürekten teşekkür ederim. Bugünden itibaren bir taraftarınız daha var."

Haberin Devamı

34 MAÇTA 11 GALİBİYET

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, sezon başında Andrea Pirlo ile anlaşma sağladı. 44 yaşındaki teknik direktör, İstanbul ekibinin başında 34 maçta şans buldu. Andrea Pirlo bu süreçte 11 kez rakiplerini mağlup etme başarısı gösterdi.

İtalyan çalıştırıcının talebeleri aynı süreçte rakipleriyle 11 kez puanları paylaştı. Öte yandan kırmızı-siyahlılar 12 kez sahadan mağlup ayrıldı.

BORINI DE TAKIMDAN AYRILACAK

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; takımın İtalyan yıldızı Fabio Borini, sezon tamamladan Fatih Karagümrük'ten ayrılmak için kulüp ile anlaşma sağladı.

İtalyan oyuncu ile Süper Lig'den Beşiktaş ve Trabzonspor'un ciddi şekilde ilgilendiği biliniyordu.

DİĞER AYRILIKLAR YOLDA

Haberin detayında, Borini'nin dışında Ebrima Colley, Matteo Ricci ve Batuhan Şen de sezonun kalan kısmında forma giymeyeceği aktarıldı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Fatih Karagümrük forması giyen Fabio Borini, bu sezon 31 resmi karşılaşmaya çıktı. İtalyan futbolcu söz konusu maçlarda 21 kez gol atıp, 9 kez de asist performansı sergiledi.

Andrea Pirlo'nun Torino'ya Attığı Serbest Vuruş Golü

YORUM YAZ