MENÜ

Fatih Altaylı: Galatasaray dua etsin ki...

Milli ara dönüşünde Süper Lig'in 9. haftasında lider Galatasaray evinde konuk ettiği Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı ve evinde 16 maç aradan sonra puan kaybetti. Gazeteci Fatih Altaylı, Galatasaray'ın Bursaspor beraberliğini yorumladı!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Maçın ilk yarısında sakatlıklardan dolayı 3. oyuncu değişikliği yapmak zorunda kalan Aslan, geriye düştüğü maçta puanı Eren Derdiyok'un golüyle kurtardı. Puan kaybıyla 16 maçlık kazanma serisi bozulan Aslan'da Fernando, Feghouli ve Serdar Aziz'in yaşadığı sakatlıklar, Schalke maçı öncesi Fatih Terim'i deyim yerindeyse yıktı!

Haberin Devamı

"Galatasaray dua etsin ki..."

Bursaspor maçındaki sakatlıkların bahane edilmemesi gerektiğini söyleyen Fatih Altaylı, "Galatasaray dua etsin ki rakipleri çok kötü. Ben isterim ki Kasımpaşa ve Göztepe lider olsun. Maçın 20. dakikasında 3 oyuncu sakatlanıyorsa bir antrenman sorunu olabilir. Fenerbahçe felaket, Beşiktaş futbola küsmüş vaziyette oldoğu için Galatasaray yine şampiyon olabilir" dedi!

YORUM YAZ