MENÜ

Uğur Demirok canlı yayında isyan etti! 'Şikâyetçiyim, atan kişiyi bulacağım'

Bodrum FK ile oynanan karşılaşmada gözüne yabancı madde isabet eden ve tedavi altına alınan Eyüpspor stoperi Uğur Demirok, yaşananlarla ilgili konuştu. Demirok, bu olayın takipçisi olacağını bildirirken sahalara ne zaman döneceğiyle ilgili de bilgi verdi. İşte detaylar...

Uğur Demirok canlı yayında isyan etti! 'Şikâyetçiyim, atan kişiyi bulacağım'

Trendyol 1. Lig'in 25. hafta mücadelesinde Eyüpspor, Bodrum FK ile cumartesi günü deplasmanda karşı karşıya geldi. Arda Turan'ın öğrencileri, karşılaşmayı 12. dakikada Fredy'nin kaydettiği gol ile 1-0 kazanırken, maçtan ziyade yaşanan olaylar konuşuldu. Eyüpspor stoperi Uğur Demirok, gözüne isabet eden yabancı maddeden dolayı yaralandı. Tecrübeli stoper, yaşananları detaylı bir şekilde anlattı.

Haberin Devamı

UNITED'IN SAHİBİ KARARINI VERDİ

"HÂLÂ NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM"

Tivibu Spor'a konuşan Demirok, "Olaylar zaten kameralarda göründüğü gibi. İlk önce Arda hocaya bir cisim attılar. Yedek kulübesinden çıkıp onu engellemek isterken hiç anlam veremediğim şekilde gözüme sert ve hızlı bir cisim geldi. Hâlâ bu maddenin ne olduğunu bilmiyorum. Polis ekipleri, kameralardan o anların incelendiğini ve bu maddenin ne olduğunu çözeceklerini söylediler. Ben de emniyetten haber ve bilgi bekliyorum" diye konuştu.

Uğur Demirok canlı yayında isyan etti Şikâyetçiyim, atan kişiyi bulacağım

"YIRTIĞIN BÜYÜMESİ HALİNDE..."

Bodrum'daki ilk müdahalede doktorların çok önemli bir durum olmadığını söylediğini aktaran Demirok, "İlk önce gözümde çok önemli bir şey olmadığını söylediler ancak İstanbul'daki kontrollerde, retinada yırtık olduğunu söylediler. Acilen lazerle müdahale edilmesi gerektiğini bildirdiler. Yırtığın büyümesi halinde görme kaybına neden olabileceğini söylediler. Kanama olduğu için lazerle müdahale yapamadılar. Yarın tekrardan deneyecekler. Ödem azalmadıysa yırtığa operasyonla müdahale edileceği söylendi. Tedavi, gidişata göre şekillenecek" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

OKAN BURUK - OLIVEIRA OLAYININ PERDE ARKASI

"BU NASIL BİR VİCDAN?"

Olayın başlangıç noktasını da detaylandıran tecrübeli stoper, "Maçta hiçbir gerginlik yoktu. Geçen sezonki play-off'lardan dolayı sanırım bize bir düşmanlık beslediler. Bunu herhalde bir misyon edindiler. Biz saha içinde işimizi hallediyoruz. İsmet hocanın gördüğü kırmızı kartın ardından normal bir gerginlik oldu. Ancak Arda hocanın ayağına gelen maddenin ardından işler büyüdü. Bunlar bu kadar basit olmamalı. Bu resmen öldürmeye teşebbüs. O attıkları maddeleri içeriye nasıl sokuyorlar, nasıl bir vicdan? İki santim daha retina bölgesine yakın olsa hayatım boyunca görme kaybı yaşayacaktım. İnsanın bilincinde olması gereken şeyler olduğunu düşünüyorum. Emniyetin, o kişiyi en ağır şekilde cezalandırmasını bekliyorum. Bunun takipçisi olacağım" diye konuştu.

Uğur Demirok canlı yayında isyan etti Şikâyetçiyim, atan kişiyi bulacağım

EN AZ 1 AY YOK

Demirok, sahalardan ne kadar süre uzak kalacağına dair sorulan soruya ise, "Tedavi eğer sadece lazer müdahalesiyle sınırlı kalırsa 20 gün antrenman yapamayacağım. Bu da 1 ay maça çıkamayacağım anlamına geliyor. Ama operasyon yapılırsa, o süreci bilmiyorum" sözleriyle yanıtladı.

Haberin Devamı

"EN AZINDAN BİR TELEFON BEKLERDİM"

Uğur Demirok, Bodrumspor'dan kendisini kimsenin aramadığını da aktararak, "Çok saçma bir durum. Bugün benim başıma geldi, yarın başkasının başına gelir. Gereken cezayı vermezsek, susup kalırsak çok büyük sıkıntılar olur. Türk futbolu bu şekilde gelişmez. Bunu ne Bodrumspor ne de Eyüpspor kulübü ister. Bodrumspor kulübünden beni kimse 'geçmiş olsun' diye aramadı. En azından bir telefon beklerdim" dedi.

"KÜFÜRE BİLE RAZI DURUMA GELDİK"

35 yaşındaki stoper, sözlerini şöyle tamamladı: "Avrupa'da da bunun örnekleri var. Bazı yerlerde pet şişe atıldığında bile hakemler soyunma odasına gidiyor. Cezalar caydırıcı değil. Hep örtbas etme derdindeyiz. Böyle devam edersek hiçbir aşama katedemeyeceğiz. Biz artık normalde küfüre bile karşıyız ama artık küfüre bile razı duruma geldik. 'Yeter ki sahaya bir şey atmasınlar' diyoruz. Çok acayip bir duruma geldik."

YORUM YAZ