MENÜ

Altay Bayındır'a piyango vurdu! Manchester United'ın sahibi...

Bu sezon şu ana kadar sadece FA Cup'ta oynanan Newport County karşılaşmasında kaleyi devralan Manchester United'ın kalecisi Altay Bayındır, yeteneklerini bir türlü Premier Lig'de sergileyemedi. Kulübün yeni milyarderi Jim Ratcliffe'in düşündüğü hamle ise, Fenerbahçe'nin eski file bekçisinin küllerinden yeniden doğmasını sağlayabilir. İşte detaylar...

Altay Bayındır'a piyango vurdu! Manchester United'ın sahibi...

Bu sezon da İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk yarışından uzak kalan Manchester United'da sular durulmuyor. Şubat ayında iyi bir form grafiği yakalayan ve ligde üst üste dört maçını kazanan Kırmızı Şeytanlar, son iki mücadeleden mağlubiyetle ayrılarak taraftarını yine üzdü. Old Trafford sakinleri takımın bu sezonki genel görüntüsünden memnun değil. Bu durumu kanıtlayan bir haber de takımın içerisinden geldi.

Haberin Devamı

YAZIN KOVULACAK

İngiliz basınından Daily Mail'de yer alan habere göre Manchester United, büyük bir ihtimalle yazın Erik ten Hag'ı gönderecek. Söz konusu haberde, oyuncuların Hollandalı teknik adamın kovulmasını beklediği bildirildi. Haberde, "Erik ten Hag, antrenman yoğunluğu nedeniyle gelen birçok şikâyete rağmen soyunma odasındaki desteğini koruyor. Ancak oyuncuların çoğunluğu, hocanın sezon sonunda takımdan ayrılacağını düşünüyor. Futbolcular, kulübün yeni sahiplerinden Jim Ratcliffe'in sezon sonunda teknik direktör değişikliğine gideceğine inanıyor" ifadeleri yer aldı.

OKAN BURUK - OLIVEIRA OLAYININ PERDE ARKASI

ALTAY'A ŞANS VERMEDİ

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Manchester United'a imza atan Altay Bayındır, Erik ten Hag'ın güvenini şu ana kadar kazanmayı başaramadı. Hollandalı hoca, as kalecisi Andre Onana'yı en çok eleştirildiği dönemde dahi kalede tuttu. A Millî Takım'ın file bekçisi, bu sezon sadece FA Cup'ta Newport County ile oynanan mücadelede kalede yer aldı. United, söz konusu maçı 4-2 kazandı.

Haberin Devamı

Altay Bayındıra piyango vurdu Manchester Unitedın sahibi...

BU BİR FIRSAT OLABİLİR

Manchester United Menajeri Erik ten Hag'ın bu yaz takımdan ayrılması, Fenerbahçe'nin eski file bekçisi için bir fırsat olabilir. Kırmızı Şeytanlar'ın geçtiğimiz günlerde Graham Potter ile ilgilendiği de iddia edilmişti. Altay'ın, yeni gelecek teknik direktöre kendisini göstermesi halinde kaleyi devralma şansı doğabilir. 25 yaşındaki file bekçisi, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den 5 milyon euro bonservis ücreti karşılığında Premier Lig devine transfer olmuştu.

YORUM YAZ